"Ізі", презентацияУ Львові презентують українсько-італійську стрічку "Ізі", більшу частину якої знімали під Львовом. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

З 14 вересня в українських кінотеатрах можна буде побачити українсько-італійську стрічку "Ізі" режисера Андреа Маньяні. У Львові фільм презентують 15 вересня.

Як розповідають організатори, стрічка "Ізі" – це перша офіційна продукція України спільно з Італією на державному рівні. З українського боку вона фінансувалася Державним агентством з питань кіно, а з італійського – Міністерством культури.

"Більша частина зйомок відбувалася на території України – під Львовом і Трускавцем. І лише десята частина зйомок пройшла в Італії. Головну роль у фільмі виконав молодий італійський актор Нікола Ночелла, а одну з другорядних – легендарна акторка Барбара Буше. Від України помітну роль зіграв Остап Ступка", - зазначають організатори.

Фільм був офіційно відібраний до конкурсу одного з найбільших міжнародних кінофестивалей світу в Локарно (Швейцарія), де Ночелла був нагороджений як "кращий актор" премією незалежних швейцарських критиків Boccalino d'Oro. "Ізі" також відібрали на Бельгійський кінофестиваль і Остенді, та на Хельсінський міжнародний кінофестиваль.  А 31 серпня "Ізі" вже вийшов в широкий прокат Італії. В італійському прокаті фільм зібрав за перший вік-енд понад 1,75 млн грн.

Промо-тур "Ізі" пройде і в Україні: спільно українсько-італійська творча група представить фільм в Києві, Житомирі, Запоріжжі, Полтаві, Львові, Івано-Франківську, Тернополі, Чернівцях, Трускавці та Ковелі. Стрічка вийде в 50 містах України на 120 копіях.

Довідка SQ. Драматична комедія "Ізі" розповідає про колись вправного гонщика з іменем Ісідоро, що виграв 17 чемпіонатів на "Фомулі-3". Тепер він став просто Ізі, мовчазним товстуном в депресії. Але життя підкидає йому можливість все зміни. Брат просить його допомогти зробити дивну річ: перевезти тіло загиблого у нього на виробництві українця до кордону, передати труну і  все. Змінитися герою буде не просто і зовсім не легко.


Во Львове презентуют украинско-итальянский фильм "Изи", большую часть которой снимали под Львовом. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

С 14 сентября в украинских кинотеатрах можно будет увидеть украинские-итальянский фильм "Изи" режиссера Андреа Маньяни. Во Львове фильм представят 15 сентября.

Как рассказывают организаторы, лента "Изи" - это первая официальная продукция Украины совместно с Италией на государственном уровне. С украинской стороны она финансировалась Государственным агентством по вопросам кино, а с итальянского - Министерством культуры.

"Большая часть съемок проходила на территории Украины - под Львовом и Трускавцом. И только десятая часть съемок прошла в Италии. Главную роль в фильме исполнил молодой итальянский актер Никола Ночелла, а одну из второстепенных - легендарная актриса Барбара Буше. От Украины заметную роль сыграл Остап Ступка ", - отмечают организаторы.

Фильм был официально отобран на конкурс одного из крупнейших международных кинофестивалей мира в Локарно (Швейцария), где Ночелла был награжден как "лучший актер" премией независимых швейцарских критиков Boccalino d'Oro. "Изи" также отобрали на Бельгийский кинофестиваль и Остенде, и на Хельсинский международный кинофестиваль. А 31 августа "Изи" уже вышел в широкий прокат Италии. В итальянском прокате фильм собрал за первый уик-энд более 1,75 грн.

Промо-тур "Изи" пройдет и в Украине: совместно украинско-итальянская творческая группа представит фильм в Киеве, Житомире, Запорожье, Полтаве, Львове, Ивано-Франковске, Тернополе, Черновцах, Трускавце и Ковеле. Лента выйдет в 50 городах Украины на 120 копиях.

Справка SQ. Драматическая комедия "Изи" рассказывает о некогда удачного гонщика с именем Исидоро, который выиграл 17 чемпионатов на "Фомуле-3". Теперь он стал просто Изи, молчаливым толстяком в депрессии. Но жизнь подбрасывает ему возможность все изменить. Брат просит его помочь сделать удивительную вещь: перевезти тело погибшего у него на производстве украинца к границе, передать гроб и все. Измениться герою будет не просто и совсем не легко.