Шегини, автомат, оружиеВ квартирі учасника подій на пункті пропуску "Шегині" поліція виявила зброю та боєприпаси. Автомат Калашникова та більше тисячі патронів правоохоронці вилучили та скерували на експертне дослідження. Встановлюється походження вилученого. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

13 вересня поліцейські провели санкціонований обшук у помешканні одного з учасників акції на пункті пропуску "Шегині" на українсько-польському кордоні. Там правоохоронці виявили автомат Калашникова та більше тисячі патронів – 790 шт. калібру 5,45 мм та 301 шт. калібру 7,62 мм.

Вилучену зброю та боєприпаси направлено на експертне дослідження, аби з’ясувати їх походження.


У участника событий на пункте пропуска "Шегини" полиция обнаружила оружие и боеприпасы. Автомат Калашникова и более тысячи патронов правоохранители изъяли и направили на экспертное исследование. Устанавливается происхождение изъятого. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

13 сентября полицейские провели санкционированный обыск в квартире одного из участников акции в пункте пропуска "Шегини" на украинском-польской границе. Там правоохранители обнаружили автомат Калашникова и более тысячи патронов - 790 шт. калибра 5,45 мм и 301 шт. калибра 7,62 мм.

Изъятое оружие и боеприпасы направлены на экспертное исследование, чтобы выяснить их происхождение.