электричка, ТрускавецУ регіональній філії "Львівська залізниця" на дільниці Львів–Трускавець запущено в експлуатацію капітально відремонтований електропоїзд ЕР2т. Про це повідомляє прес-служба Львівської залізниці.

31 серпня цього року після капітального ремонту в моторвагонне депо Львів прибув електропоїзд ЕР2т у складі 10 вагонів. Як розповіли на залізниці, це перша "електричка" за попередні три роки, яка пройшла капітальний ремонт. Ремонтні роботи виконали фахівці ПрАТ "Київський електровозоремонтний завод". Капітальний ремонт електропоїзда виконано з проведенням додаткових робіт для можливості його подальшої експлуатації на маршрутах регіональних поїздів.

Крім робіт, передбачених нормативною документацією, при виконанні капремонту електропоїзда проведено відновлення кузовів вагонів зі заміною пошкоджених елементів, встановлено нові двері салонів, сталеві двері службового тамбура, перехідних майданчиків, зовнішні розсувні двері, салони вагонів обладнано блоками сидінь 3-го класу, ролетними шторами, у туалетних приміщеннях головних та одного причіпного вагонів встановлено обладнання для підвищення рівня комфорту користування санвузлами під час подорожі. Крім того, модернізовано систему освітлення вагонів зі встановленням світильників зі світлодіодними елементами. Загалом на модернізацію та капітальний ремонт цього електропоїзда було витрачено понад 30 млн грн.

Нині оновлений електропоїзд задіяно в приміському русі на дільниці Львів–Трускавець. Крім того, введення в експлуатацію цього поїзда залізничники розглядають як один зі шляхів виходу зі складного становища, пов’язаного з вимушеним курсуванням електропоїздів у чотиривагонному складі, оскільки це дасть змогу збільшити кількість вагонів у приміському сполученні та сформувати підмінний поїзд для можливості відставляти інші електропоїзди на ремонт без зняття вагонів із графіка.


В региональном филиале "Львовская железная дорога" на участке Львов-Трускавец запущен в эксплуатацию капитально отремонтированный электропоезд ЭР2т. Об этом сообщает пресс-служба Львовской железной дороги.

31 августа этого года после капитального ремонта в моторвагонного депо Львов прибыл электропоезд ЭР2т в составе 10 вагонов. Как рассказали на железной дороге, это первая "электричка" за предыдущие три года, которая прошла капитальный ремонт. Ремонтные работы выполнили специалисты ЗАО "Киевский электровозоремонтный завод". Капитальный ремонт электропоезда выполнен с проведением дополнительных работ для возможности его дальнейшей эксплуатации на маршрутах региональных поездов.

Кроме работ, предусмотренных нормативной документацией, при выполнении капремонта электропоезда проведено восстановление кузовов вагонов с заменой поврежденных элементов, установлены новые двери салонов, стальные двери служебного тамбура, переходных площадок, внешние раздвижные двери, салоны вагонов оборудованы блоками сидений 3-го класса, роллетными шторами, в туалетных помещениях главных и одного прицепного вагонов установлено оборудование для повышения уровня комфорта пользования санузлами во время путешествия. Кроме того, модернизирована система освещения вагонов с установлением светильников со светодиодными элементами. Всего на модернизацию и капитальный ремонт этого электропоезда было потрачено более 30 млн грн.

Сейчас обновленный электропоезд задействован в пригородном движении на участке Львов-Трускавец. Кроме того, введение в эксплуатацию этого поезда железнодорожники рассматривают как один из путей выхода из сложного положения, связанного с вынужденным курсированием электропоезда в четырехвагонному составе, поскольку это позволит увеличить количество вагонов в пригородном сообщении и сформировать подменный поезд для возможности отставлять другие электропоезда на ремонт без снятия вагонов из графика.