ДТП, бус, микроавтобусУ Бродівському районі внаслідок зіткнення двох автомобілів Mercedes Sprinter та Iveco загинула одна людина та 10 постраждалі. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

ДТП сталася 14 червня. О 03:41 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення,  про те що на автодорозі Київ – Чоп поблизу с. Дуб’є Бродівського району відбулося зіткнення двох автомобілів Mercedes Sprinter та Iveco.

Як зясувалось на місці виклику, в момент зіткнення в автомобілі Mercedes Sprinter перебувало 9 осіб та в автомобілі Iveco 2 особи. Внаслідок ДТП пасажир автомобіля Iveco, затиснутий конструкціями автомобіля та вантажем, що перевозився, загинув на місці події. Водія автомобіля Iveco рятувальники за допомогою обладнання вивільнили із деформованої автівки.

Загалом на місці ДТП 1 особа загинула та 10 осіб травмовано. В Бродівську ЦРЛ з середніми ступенями важкості госпіталізовано 9 осіб. Обставини події встановлюються.


В Бродовском районе в результате столкновения двух автомобилей Mercedes- Sprinter и Iveco погиб один человек и 10 пострадали. Об этом сообщает пресс-служба ДСНС Украины во Львовской области.

ДТП произошло 14 июня. В 3:41 в Службу спасения "101" поступило сообщение, о том, что на автодороге Киев - Чоп возле с. Дубье Бродовского района произошло столкновение двух автомобилей Mercedes Sprinter и Iveco.

Как выяснилось на месте вызова, в момент столкновения в автомобиле Mercedes Sprinter находилось 9 человек и в автомобиле Iveco 2 человека. В результате ДТП пассажир автомобиля Iveco, зажатый конструкциями автомобиля и грузом, который перевозился, погиб на месте происшествия. Водитель автомобиля Iveco спасатели с помощью оборудования освободили из деформированной машины.

Всего на месте ДТП 1 человек погиб и 10 травмированы. В Бродовскую ЦРБ со средними степенями тяжести госпитализированы 9 человек. Обстоятельства происшествия устанавливаются.