убийство, беременнаяЖителю Золочівщини, який вбив свою вагітну співмешканку, загрожує довічне позбавлення волі. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальним керівництвом Золочівської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування стосовно 25-річного місцевого мешканця, який підозрювався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п.2 ч.2 ст.115 КК (умисне вбивство жінки, яка завідомо для винного перебувала у стані вагітності).

Подія трапилась цьогоріч у січні в одному із сіл на Львівщині. Встановлено, що зловмисник напідпитку під час побутової суперечки із своєю співмешканкою, задушив її. Про те, що жінка вагітна, чоловіку було відомо.

Під час досудового розслідування правопорушнику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави. Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Золочівського районного суду для розгляду по суті. У разі доведення вини чоловіку загрожує довічне позбавлення волі.  


Жителю Золочевщины, который убил свою беременную сожительницу, грозит пожизненное лишение свободы. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

По процессуальным руководством Золочевского местной прокуратуры завершено досудебное расследование в отношении 25-летнего местного жителя, который подозревался в совершении уголовного преступления, предусмотренного п.2 ч.2 ст.115 УК (умышленное убийство женщины, заведомо для виновного находившейся в состоянии беременности).

Инцидент произошел в этом году в январе в одном из сел Львовской области. Установлено, что злоумышленник пьян во время бытового спора со своей сожительницей, задушил ее. О том, что женщина беременна, мужчине было известно.

Во время досудебного расследования правонарушителю избрана мера пресечения в виде содержания под стражей без альтернативы внесения залога. Обвинительный акт в уголовном производстве направлено в Золочевский районный суд для рассмотрения по существу. В случае доказательства вины мужчине грозит пожизненное лишение свободы.