стройплощадка, щитУ Львові на будівельному майданчику на чоловіка впав щит. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради, 14 травня близько 8.35 год. у Львові на вул. Героїв УПА, 73 (Франківський район) на будівельному майданчику нового житлового-торговельного комплексу (забудовник ТМ "Галжитлобуд") впав щит на будівельника, 1967 року народження, жителя м. Сокаль.

Потерпілого у стані середньої важкості з діагнозом закритий злам кісток тазу, тупа травма живота та грудної клітини, госпіталізовано у 8-му міську клінічну лікарню.

Обставини події встановлюють.


Во Львове на строительной площадке на мужчину упал щит. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в управлении по вопросам чрезвычайных ситуаций и гражданской защиты населения Львовского городского совета, 14 мая около 8.35 ч. во Львове на ул. Героев УПА, 73 (Шевченковский район) на строительной площадке нового жилищно-торгового комплекса (застройщик ТМ "Галжитлобуд") упал щит на строителя, 1967 года рождения, жителя г.. Сокаль.

Пострадавшего в состоянии средней тяжести с диагнозом закрытый перелом костей таза, тупая травма живота и грудной клетки, госпитализирован в 8-м городскую клиническую больницу.

Обстоятельства происшествия устанавливаются.