аэропорт, взрывчатка, анонимВ міжнародному аеропорту "Львів" правоохоронці вибухонебезпечних предметів не виявили. Встановлюється особа аноніма, який надав неправдиве повідомлення про замінування, вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

13 квітня, близько 19.00 до поліції надійшло повідомлення про те, що через дві години станеться вибух у міжнародному аеропорту "Львів".

На місці події працювали експерти-вибухотехніки, кінолог, слідчо-оперативна група, патрульні поліцейські та працівники інших служб. Правоохоронці обстежили приміщення аеропорту та прилеглу територію - вибухонебезпечних предметів не виявлено. Було евакуйовано 30 пасажирів та працівників аеропорту.

Поліцейські встановлюють особу аноніма, який надав неправдиве повідомлення, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


В международном аэропорту "Львов" правоохранители взрывоопасных предметов не обнаружили. Устанавливается личность анонима, который предоставил ложное сообщение о заминировании, решается вопрос об открытии уголовного производства. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

13 апреля, около 19.00 в полицию поступило сообщение о том, что через два часа произойдет взрыв в международном аэропорту "Львов".

На месте происшествия работали эксперты-взрывотехники, кинолог, следственно-оперативная группа, патрульные полицейские и работники других служб. Правоохранители обследовали здание аэропорта и прилегающую территорию - взрывоопасных предметов не обнаружено. Были эвакуированы 30 пассажиров и работников аэропорта.

Полицейские устанавливают личность анонима, который предоставил ложное сообщение, решается вопрос об открытии уголовного производства.