нападение, пассажир, разбойУ Львові поліцейські затримали зловмисника, причетного до розбійного нападу на пасажира залізниці. Невдовзі суд обере для мешканця Закарпаття, котрий раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, міру запобіжного заходу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Залізничний відділ поліції 13 березня за допомогою звернувся 37-річний мешканець Волинської області.Чоловік повідомив, що близько 14.00 на площі Двірцевій у Львові невідомий зловмисник завдав йому удару по голові, від чого він втратив свідомість. Прийшовши до тями, чоловік виявив відсутність наплічника та інших особистих речей, серед яких були гаманець з грошима, документи, банківські картки та інше.

Як встановили оперативники кримінальної поліції на станції "Львів" Залізничного відділу поліції, до вчинення злочину причетний 19-річний мешканець Закарпаття, котрий раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку та нещодавно звільнився з місць позбавлення волі.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає  покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.


Во Львове полицейские задержали злоумышленника, причастного к разбойному нападению на пассажира железной дороги. Вскоре суд изберет для жителя Закарпатья, который ранее уже привлекался к уголовной ответственности, меру пресечения. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Железнодорожный отдел полиции 13 марта за помощью обратился 37-летний житель Волынской области. Мужчина сообщил, что около 14.00 на площади Дворцовой во Львове неизвестный злоумышленник нанес ему удар по голове, от чего он потерял сознание. Придя в себя, мужчина обнаружил отсутствие рюкзака и других личных вещей, среди которых были кошелек с деньгами, документы, банковские карточки и прочее.

Как установили оперативники криминальной полиции на станции "Львов" Железнодорожного отдела полиции, к совершению преступления причастен 19-летний житель Закарпатья, который ранее уже привлекался к уголовной ответственности за кражу и недавно освободился из мест лишения свободы.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.187 (разбой) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - лишение свободы на срок от трех до семи лет. Злоумышленник задержан в порядке ст.208 УПК Украины, вскоре суд изберет для него меру пресечения. Досудебное расследование продолжается.