квартирные воры, полицияУ Львові поліцейські затримали двох зловмисників, причетних до квартирної крадіжки. Триває перевірка щодо причетності чоловіків до інших аналогічних злочинів. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Сихівський відділ поліції звернулася за допомогою 45-річна львів’янка. Жінка повідомила, що вранці 7 лютого з її квартири у будинку на вулиці Карманського було викрадено ноутбук та грошові кошти.

"Встановлено, що до вчинення крадіжки причетні двоє 27-річних місцевих мешканців. В квартиру потерпілої вони проникли, підібравши ключ до замка вхідних дверей", - повідомив заступник начальника Сихівського відділу поліції Роман Дзюдзь.

Обидва зловмисники затримані в порядку ст.208 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу. За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України. Покарання, передбачене статтею, - позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Проводиться досудове розслідування та перевірка щодо причетності зловмисників до інших аналогічних злочинів.


Во Львове полицейские задержали двух злоумышленников, причастных к квартирной краже. Проверяется причастности мужчин к другим аналогичным преступлениям. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Сыховский отдел полиции обратилась за помощью 45-летняя львовянка. Женщина сообщила, что утром 7 февраля из ее квартиры в доме на улице Карманского были похищены ноутбук и денежные средства.

"Установлено, что к совершению кражи причастны двое 27-летних местных жителей. В квартиру потерпевшей они проникли, подобрав ключ к замку входной двери", - сообщил заместитель начальника Сыховского отдела полиции Роман Дзюдзь.

Оба злоумышленника задержаны в порядке ст. 208 Уголовного кодекса Украины. Решается вопрос об избрании им меры пресечения. По факту открыто уголовное производство по ч.3 ст.185 Уголовного кодекса Украины. Наказание, предусмотренное статьей, - лишение свободы на срок от трех до шести лет. Проводится досудебное расследование и проверка причастности злоумышленников к другим аналогичным преступлениям.