Львов - Скнилов, труп, перегонПравоохоронці встановлюють обставини загибелі чоловіка на залізничному перегоні у Львові та його особу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 14 березня, близько 8.00 до правоохоронців надійшло повідомлення про виявлене на залізничній колії перегону Львів – Скнилів у Залізничному районі Львова тіло чоловіка без ознак життя. На місці події працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановлюють особу загиблого та обставини його смерті. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Правоохранители устанавливают обстоятельства гибели мужчины на железнодорожном перегоне во Львове и его личность. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Сегодня, 14 марта, около 8.00 в милицию поступило сообщение о выявленном на железнодорожном пути перегона Львов - Скнилов в Железнодорожном районе Львова тело мужчины без признаков жизни. На месте происшествия работает следственно-оперативная группа. Правоохранители устанавливают личность погибшего и обстоятельства его смерти. Решается вопрос об открытии уголовного производства.