спорткомплекс, проект, строительствоУ Львові з’явиться мультифункційний спортивний комплекс для єдиноборств. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 14 лютого, на сесії Львівської міської ради проголосували за надання ЛКП "Спортресурс" дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. А. Лінкольна — вул. В. Липинського.

На відведеній земельній ділянці площею 9312 кв м планується побудувати мультифункційний спортивний комплекс для боротьби та інших видів єдиноборства, орієнтовною площею 8579 кв, готель для проживання спортсменів і гостей змагань та відкриті спортивні майданчики.


Во Львове появится мультифункциональный спортивный комплекс для единоборств. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Сегодня, 14 февраля, на сессии Львовского городского совета проголосовали за предоставление ЛКП "Спортресурс" разрешения на изготовление проекта землеустройства по отводу земельных участков на ул. А. Линкольна - ул. В. Липинского.

На отведенном земельном участке площадью 9312 кв м планируется построить мультифункциональный спортивный комплекс для борьбы и других видов единоборств, ориентировочной площадью 8579 кВ, отель для проживания спортсменов и гостей соревнований и открытые спортивные площадки.