буксир, пожежаНа гірськолижному комплексі "Плай" відбулася урочиста церемонія передачі нової пожежно-рятувальної техніки для вогнеборців Головного управління ДСНС України у Львівській області. Про це повідомили сьогодні, 14 лютого, в прес-службі облуправління.

П’ять автоцистерн на базі шасі МАЗ отримали пожежно-рятувальні підрозділи у Самбірському, Миколаївському, Кам’янко-Бузькому, Золочівському районах та в містечку Винники. Пожежно-рятувальні автомобілі загальною вартістю понад 4,5 мільйони гривень були придбані за кошти дербюджету.

Автомобілі можуть возити близько чотирьох тонн води та 400 літрів піноутворювача. На автомобілі знаходитиметься обладнання длярятувальних операцій: бензоріз та бензопила, для проведення рятувальних робіт під час ДТП, а за допомогою лебідки можна буксирувати техніку.


На горнолыжном комплексе "Плай" состоялась торжественная церемония передачи новой пожарно-спасательной техники для Главного управления ДСНС Украины во Львовской области. Об этом сообщили сегодня, 14 февраля, в пресс-службе облуправления.

Пять автоцистерн на базе шасси МАЗ получили пожарно-спасательные подразделения в Самборском, Николаевском, Каменка-Бугском, Золочевском районах и в городе Винники. Пожарно-спасательные автомобили общей стоимостью более 4,5 миллиона гривен были приобретены за средства госбюджета.

Автомобили могут возить около четырех тонн воды и 400 литров пенообразователя. На автомобиле будет находиться оборудования длярятувальних операций: бензорез и бензопила, для проведения спасательных работ при ДТП, а с помощью лебедки можно буксировать технику.