банкПоліція прокоментувала пожежу у приміщенні "Ощадбанку Росії" у Львові. За даними Головного управління Нацполіції у Львівській області, повідомлення про займання на на вулиці Городоцькій, надійшло близько 6.00.

Попередньо встановлено, що невідомі особи розбили вікно та кинули у приміщення фінансової установи пляшку з невідомою речовиною, внаслідок чого виникло загорання. Ніхто не постраждав, сума збитків встановлюється.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років позбавлення волі.

Поліцейські встановлюють особи зловмисників, проводиться досудове розслідування.


Полиция прокомментировала пожар в помещении банка во Львове. По данным Главного управления Нацполиции во Львовской области, сообщение о возгорании на на улице Городецкой, поступило около 6.00.

Предварительно установлено, что неизвестные лица разбили окно и бросили в помещение финансового учреждения бутылку с неизвестным веществом, в результате чего возникло возгорание. Никто не пострадал, сумма ущерба устанавливается.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.2 ст.194 (умышленное уничтожение или повреждение имущества) Уголовного кодекса Украины. Максимальное наказание, предусмотренное санкцией статьи, - до трех лет лишения свободы.

Полицейские устанавливают личности злоумышленников, проводится досудебное расследование.