МЕГАБАНК продовжує розширювати мережу банкоматів в Україні. На цей раз нові банкомати почали роботу відразу в трьох містах – Харкові, Полтаві та Краматорську.

З сьогоднішнього дня для зручності харків'ян буде працювати новий банкомат на Олексіївці, в супермаркеті "Сільпо" за адресою вулиця Л. Свободи, 30.

У Краматорську починає роботу банкомат за адресою вулиця Моріса Тореза, 18.

У Полтаві новий банкомат встановлено за адресою вулиця Європейська, 160.

Всього з початку року МЕГАБАНК ввів в експлуатацію п'ять нових банкоматів в Харкові. Вони розташовані в супермаркетах "Клас" (проспект Московський, 295), "Рост Центральний" (вулиця Клочківська, 65), "Рост Київський" (вулиця Шевченка, 142-А) у "Рості" на пр. Перемоги, 61-Ж, а також на Пушкінській, 40, де в найближчі тижні відкриється нове відділення "МЕГАБАНКУ".

На сьогоднішній день мережа ПАТ "МЕГАБАНК" нараховує 120 банкоматів, 58 з яких розташовані в Харкові. Нагадаємо, МЕГАБАНК увійшов до топ-5 найбільш стійких банків України за версією порталу Мінфін. Наш банк також вважається одним з найбільших регіональних банків. Він посів друге місце в рейтингу "Регіональний лідер", складеному журналом "Бізнес" (№43 від 23 жовтня). Банки, що потрапили в список, оцінювалися з точки зору досягнень у розвитку банківських послуг на регіональному рівні.

ПАТ "МЕГАБАНК" працює на ринку банківських послуг з 1990 року. До складу його акціонерів входять Європейський банк реконструкції та розвитку (EBRD), Німецький банк розвитку KfW та Міжнародна фінансова корпорація (IFC).