электричка, ремонт, вагоныУ жовтні-листопаді цього року на Львівській залізниці додатково відремонтували 8 вагонів для приміських перевезень, п'ять з них  у стрийській електричці. Про це повідомляє прес-служба Львівської залізниці.

Впродовж жовтня та листопада 2018 року залізничники власними силами відновили 8 вагонів, які вже включили до складу електропоїздів, що курсують у приміському сполученні Львівської залізниці.

Так, у моторвагонному депо Здолбунів у жовтні-листопаді відремонтовано два вагони електропоїздів ЕР-9п, які включено у склади поїздів, що курсують на дільницях Львів–Тернопіль та Львів–Здолбунів. У львівському депо за цей період відновили шість секцій електропоїздів. П’ять вагонів повернулися в експлуатацію у складі поїздів ЕР-2, що курсують на дільниці станції Стрий, на території Ужгородської дирекції залізничних перевезень, а також у загальному графіку. Ще один відремонтований вагон увійшов до складу поїзда ЕПЛ-2т, який обслуговує регіональне сполучення Львів–Ужгород.

Нагадаємо, що за дорученням виконавчого директора регіональної філії "Львівська залізниця" Володимира Крота, в серпні цього року на залізниці започатковано програму відновлення вагонів електропоїздів на базі моторвагонних депо Львів та Здолбунів. Загалом фахівці депо власними силами вже повернули в робочий парк 14 вагонів, що були вилучені з експлуатації через несправність колісно-моторних блоків, граничну товщину бандажів колісних пар тощо. Завдяки цьому, залізничникам удалося збільшити кількість вагонів в 11 електропоїздах. На початку грудня господарство приміських пасажирських перевезень магістралі отримало 74 бандажі моторних колісних пар, що вкрай необхідні для ремонту вагонів електропоїздів. Тож робота з відновлення електросекцій на залізниці продовжується.


В октябре-ноябре этого года на Львовской железной дороге дополнительно отремонтировали 8 вагонов для пригородных перевозок, пять из них в стрыйской электричке. Об этом сообщает пресс-служба Львовской железной дороги.

В течение октября и ноября 2018 года железнодорожники собственными силами восстановили 8 вагонов, которые уже включили в состав электропоездов, курсирующих в пригородном сообщении Львовской железной дороги.

Так, в моторвагонном депо Здолбунов в октябре-ноябре отремонтировано два вагона электропоездов ЭР-9п, которые включены в составы поездов, курсирующих на участках Львов-Тернополь и Львов-Здолбунов. Во львовском депо за этот период восстановили шесть секций электропоездов. Пять вагонов вернулись в эксплуатацию в составе поездов ЭР-2, курсирующих на участке станции Стрый на территории Ужгородской дирекции железнодорожных перевозок, а также в общем графике. Еще один отремонтированный вагон вошел в состав поезда ЭПЛ-2Т, который обслуживает региональное сообщения Львов-Ужгород.

Напомним, что по поручению исполнительного директора регионального филиала "Львовская железная дорога" Владимира Крота, в августе этого года на железной дороге начата программа восстановления вагонов электропоездов на базе моторвагонных депо Львов и Здолбунов. В целом специалисты депо собственными силами уже вернули в рабочий парк 14 вагонов, которые были изъяты из эксплуатации из-за неисправности колесно-моторных блоков, предельную толщину бандажей колесных пар и тому подобное. Благодаря этому, железнодорожникам удалось увеличить количество вагонов в 11 электропоездах. В начале декабря хозяйство пригородных пассажирских перевозок магистрали получило 74 бандажа моторных колесных пар, необходимых для ремонта вагонов электропоездов. Поэтому работа по восстановлению электросекций на железной дороге продолжается.