суд, грабитель, мостНа Львівщині до 4 років ув’язнення засудили грабіжника, який пограбував чоловіка та намагався втопити. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Під процесуальним керівництвом Городоцької місцевої прокуратури, в порядку ст.291 КПК України, до Городоцького районного суду скеровано обвинувальний акт стосовно раніше судимого за крадіжки та грабежі чоловіка.

Черговий інцидент стався цьогоріч, 16 серпня, на мості, що веде через річку Верещиця, в м. Комарно на Городоччині. Зловмисник напідпитку, викравши мобільний телефон і 300 гривень, штовхнув потерпілого у воду. Крім цього, того ж дня, через незачинені двері лиходій проник у приміщення кімнати та викрав телевізор та гроші.

Вину чоловіка вдалось довести у суді, а відтак, за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.185 (крадіжка), ч.2 ст.186 (грабіж) КК України його засуджено до 4 років позбавлення волі.


На Львовщине к 4 годам заключения приговорили грабителя, который ограбил мужчину и пытался утопить. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Под процессуальным руководством Городокской местной прокуратуры, в порядке ст.291 УПК Украины, в Городокский районный суд направлено обвинительное заключение в отношении ранее судимого за кражи и грабежи мужчины.

Очередной инцидент произошел в этом году, 16 августа, на мосту, что ведет через реку Верещица, в г. Комарно на Городоччине. Злоумышленник навеселе, похитив мобильный телефон и 300 гривен, толкнул потерпевшего в воду. Кроме этого, в тот же день, через незапертую дверь злодей проник в помещение комнаты и похитил телевизор и деньги.

Вину мужчины удалось доказать в суде, за совершение уголовных преступлений, предусмотренных ч.3 ст.185 (кража), ч.2 ст.186 (грабеж) УК Украины он осужден к 4 годам лишения свободы.