шум, обсуждениеКоманда КУ "Інститут міста" запрошує долучитися до обговорення шумового забруднення Львова. Обговорення відбудеться у вівторок, 14 листопада о 18.30 в аудиторії №108 Львівської міської ради. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

"Під час цієї зустрічі ми плануємо ознайомитися із актуальними дослідженнями транспортного шуму у Львові, більше дізнатися про наслідки такого впливу на організм людини та визначити основні фактори, які впливають на рівень транспортного шуму. Разом з учасниками та експертами обговорення будемо з’ясовувати, що і кому потрібно зробити задля зменшення шумового забруднення на вулицях нашого міста", - розповідають у КУ "Інститут міста".


Команда КУ "Институт города" приглашает принять участие в обсуждении шумового загряжнения Львова. Обсуждение состоится во вторник, 14 ноября в 18.30 в аудитории №108 Львовского городского совета. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

"Во время этой встречи мы планируем ознакомиться с актуальными исследованиями транспортного шума во Львове, больше узнать о последствиях такого воздействия на организм человека и определить основные факторы, влияющие на уровень транспортного шума. Вместе с участниками и экспертами обсуждения будем выяснять, что и кому нужно сделать для уменьшения шумового загрязнения на улицах нашего города", - рассказывают в КУ "Институт города".