железная дорога, обворовалиНа Львівщині раніше судимий п'ять разів вчинив крадіжку трансформаторів на перегоні Верхнє Синевидне - Сколе ПАТ "Українська залізниця" Регіональної філії "Львівська залізниця" ВП "Стрийська дистанція сигналізації і зв'язку". Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Чоловік вже був неодноразово засуджений за крадіжку. Однак у 2016 році він знов п'ять разів вкрав з перегону Верхнє Синевидне - Сколе ПАТ "Українська залізниця" Регіональної філії "Львівська залізниця" Виробничого підрозділу "Стрийська дистанція сигналізації і зв'язку" мідні основні та додаткові обмотки із дросель-трансформаторів. Львівська залізниця нарахувала збитків через це на 360 тисяч гривень.

Обвинувачений свою вину у вчиненому кримінальному правопорушенні визнав у повному обсязі та ствердив, що вчинив дані кримінальні правопорушення у зв'язку з скрутним матеріальним становищем.

Сколівський районний суд Львівської області визнав його винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.15 ч.2 ст.185 КК України, та призначив покарання у виді 3 років 7 місяців позбавлення волі. Також він має виплатити "Львівській залізниці" 360 424, 61 грн.


На Львовщине ранее судимый пять раз совершил кражу трансформаторов на перегоне Верхнее Синевидное - Сколе ПАО "Украинская железная дорога" Регионального филиала "Львовская железная дорога" ПП "Стрыйская дистанция сигнализации и связи". Об этом стало известно из Единого государственного реестра судебных решений.

Мужчина уже был неоднократно судим за кражу. Однако в 2016 году он снова пять раз украл с перегона Верхнее Синевидное - Сколе ПАО "Украинская железная дорога" Регионального филиала "Львовская железная дорога" Производственного подразделения "Стрыйская дистанция сигнализации и связи" медные основные и дополнительные обмотки с дроссель-трансформаторов. Львовская железная дорога насчитала убытков за этого на 360 000 гривен.

Обвиняемый свою вину в содеянном уголовном правонарушении признал в полном объеме и подтвердил, что совершил данные уголовные правонарушения в связи с тяжелым материальным положением.

Сколевский районный суд Львовской области признал его виновным в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.3 ст.15 ч.2 ст.185 УК Украины, и назначил наказание в виде 3 лет 7 месяцев лишения свободы. Также он должен выплатить "Львовской железной дороги" 360424, 61 грн.