ДТП, объезднаяВ ДТП на об'їздній Львова, у якому розтрощило пів-автомобіля, жодного потерпілого, бо водії скористалися ременями безпеки. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.

Сьогодні, близько 9 години ранку, на об'їзній міста Львова сталася ДТП між автомобілем ВАЗ та Volkswagen Transporter. Водій легковика не впорався з керуванням, на мокрому асфальті його розвернуло та винесло на зустрічну смугу, де і сталося зіткнення мінівеном. На щастя, жоден із водіїв не отримав тілесних ушкоджень. Чоловіки були пристебнуті ременями безпеки, завдяки яким не травмувалися. На водія ВАЗу склали протокол за скоєну дорожньо-транспортну пригоду.


В ДТП на объездной Львова, в котором разбило пол-автомобиля, ни одного потерпевшего, так водители воспользовались ремнями безопасности. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львова.

Сегодня, около 9:00 утра, на объездной города Львова произошло ДТП между автомобилем ВАЗ и Volkswagen Transporter. Водитель легковушки не справился с управлением, на мокром асфальте его развернуло и вынесло на встречную полосу, где и произошло столкновение с минивэном. К счастью, ни один из водителей не получил травм. Мужчины были пристегнуты ремнями безопасности, благодаря которым не травмировались. На водителя ВАЗа составили протокол за совершенное дорожно-транспортное происшествие.