кража, коммунальное предприятие, ЧервоноградНа Львівщині правоохоронці викрили зловмисника, котрий викрав обмотки електродвигунів з території комунального підприємства. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Червоноградський відділ поліції 12 вересня з заявою про крадіжку звернувся працівник одного з місцевих комунальних підприємств. Чоловік повідомив, що з котельні підприємства було викрадено обмотки електродвигунів. Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетний 32-річний раніше судимий місцевий мешканець. Речові докази (викрадені обмотки) правоохоронці у зловмисника вилучили.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування, зловмисника перевіряють на причетність до скоєння інших злочинів.


На Львовщине правоохранители разоблачили злоумышленника, который украл обмотки электродвигателей с территории коммунального предприятия. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Червоноградский отдел полиции 12 сентября с заявлением о краже обратился сотрудник одного из местных коммунальных предприятий. Мужчина сообщил, что из котельной предприятия были похищены обмотки электродвигателей. Как установили правоохранители, к совершению преступления причастен 32-летний ранее судимый местный житель. Вещественные доказательства (похищенные обмотки) правоохранители у злоумышленника изъяли.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.185 (кража) УК Украины. Максимальное наказание, предусмотренное санкцией статьи - до трех лет лишения свободы. Проводится досудебное расследование, злоумышленник проверяют на причастность к совершению других преступлений.