граница, пограничники, грузины, Польша, УкраинаВночі 12 вересня військовослужбовці відділу "Грушів" Львівського прикордонного загону затримали двох іноземців-нелегалів.

Про це повідомили у Державній прикордонній службі.

До прикордонників надійшла інформація від жителя Яворівського району про те, що поблизу населеного пункту Липовець перебувають двоє невідомих осіб. Прикордонний наряд оперативно прибув на місце та затримав двох громадян Грузії 1973 та 1994 років народження.

"Чоловіки мали при собі документи, що засвідчують їхні особи, проте вони не заперечували, що згодом мали намір потрапити до однієї із країн Євросоюзу, попередньо проклавши маршрут за допомогою інтернету", – повідомляють прикордонники.

Затриманих доставлено до відділу тимчасового утримання Львівського прикордонного загону для з’ясування обставин правопорушення та складання адмінпротоколів.


Ночью 12 сентября военнослужащие отдела "Грушев" Львовского пограничного отряда задержали двух иностранцев-нелегалов.

Об этом сообщили в Государственной пограничной службе.

Изначально поступила информация от жителя Яворивского района о том, что вблизи населенного пункта Липовец находятся двое неизвестных. Пограничный наряд оперативно прибыл на место и задержал двух граждан Грузии 1973 и 1994 рождения.

"Мужчины имели при себе документы, удостоверяющие их личности, однако они не отрицали, что впоследствии намеревались попасть в одну из стран Евросоюза, предварительно проложив маршрут через интернет", - сообщают пограничники.

Задержанные доставлены в отдел временного содержания Львовского пограничного отряда для выяснения обстоятельств правонарушения и составления админпротоколов.