автобус, №6З понеділка, 13 серпня, пасажири автобусного маршруту № 6а заходитимуть у салон лише через передні двері: АТП-1 аналізуватиме оплату за проїзд. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомив директор ЛК "АТП-1" Орест Хамула, з понеділка, 13 серпня, пасажири автобусного маршруту № 6а заходитимуть у салон лише через передні двері. Такий механізм посадки пасажирів діятиме впродовж місяця для перевірки, скільки пасажирів, які не платять за проїзд, мають право на безкоштовний проїзд. Після отриманих даних прийматимуть рішення щодо правил роботи маршруту.

"На сьогодні на автобусному маршруті № 6а, який курсує з пл. Галицької до Рясного, працює 10 нових автобусів Електрон. Скарг від мешканців на роботу маршруту немає, машини курсують згідно графіку, без затримок. Однак, станом на сьогодні, на маршруті № 6а спостерігаємо масову несплату за проїзд. За місяць збитки від роботи маршруту становлять понад 350 тис. грн. За нашими оцінками, відповідно до досліджень, які ми проводили, тут не оплачує за проїзд більше 60% пасажирів — це найбільший відсоток серед усіх маршрутів. Зазвичай, такі пасажири заходять через середні або задні двері", - наголосив Орест Хамула.

Тому, з понеділка, 13 серпня, пасажири автобусного маршруту № 6а заходитимуть у салон лише через передні двері. Після того, як усі пасажири зайдуть до салону, водій відкриє середні та задні двері для висадки з автобуса. В автобусах звучатимуть голосові оголошення про вхід через передні і вихід через середні та задні двері. Такі правила діятимуть впродовж місця. Після цього, на основі отриманої статистики, прийматимуть рішення щодо правил роботи маршруту.


С понедельника, 13 августа, пассажиры автобусного маршрута № 6а будут заходить в салон только через переднюю дверь: АТП-1 будет анализировать оплату за проезд. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщил директор ЛК "АТП-1" Орест Хамула, с понедельника, 13 августа, пассажиры автобусного маршрута № 6а будут заходить в салон только через переднюю дверь. Такой механизм посадки пассажиров будет действовать в течение месяца для проверки, сколько пассажиров, которые не платят за проезд, имеют право на бесплатный проезд. После полученных данных будут принимать решение о правилах работы маршрута.

"Сегодня на автобусном маршруте № 6а, который курсирует с пл. Галицкой до Рясного, работает 10 новых автобусов Электрон. Жалоб от жителей на работу маршрута нет, машины курсируют по графику, без задержек. Однако на сегодняшний день, на маршруте № 6а наблюдаем массовую неуплату за проезд. за месяц убытки от работы маршрута составляют более 350 тыс. грн. по нашим оценкам, согласно исследованиям, которые мы проводили, здесь не оплачивает проезд более 60% пассажиров - это наибольший процент среди всех маршрутов. Обычно, такие пассажиры заходят через средние или задние двери", - отметил Орест Хамула.

Поэтому, с понедельника, 13 августа, пассажиры автобусного маршрута № 6а будут заходить в салон только через переднюю дверь. После того, как все пассажиры зайдут в салон, водитель откроет средние и задние двери для высадки из автобуса. В автобусах будут звучать голосовые объявления о входе через переднюю и выход через средние и задние двери. Такие правила будут действовать в течение места. После этого, на основе полученной статистики, примут решение о правилах работы маршрута.