ЛКП "Господар", дракаПоліція розслідує інцидент між керівником ЛКП "Господар" і мешканкою, що стався минулої суботи, 11 липня. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Минулої суботи, 11 серпня, стався інцидент між мешканкою і директором ЛКП "Господар". Зі слів директора ЛКП "Господар", мешканка завітала до нього в суботу, в не робочий день, приблизно о 11.50−11.55.

"Я прийшов в суботу на роботу, щоб полагодити свої робочі питання. Оскільки вікна на другому поверсі, де я сидів, були відкриті, я почув, що до мене йде жінка, яка розмовляє по телефону і мені погрожує. Жінка зайшла в кабінет і накинулася на мене з лайкою та погрозами. Я пробував її заспокоїти і казав, що сьогодні не робочий день. Запропонував спуститися на перший поверх і подивитися графік, коли є прийом мешканців. Коли я встав, щоб вийти, жінка накинулася на мене — почала дряпатися, пробувати порвати майку не мені. Я зловив її за руки і пробував заспокоїти. Тоді вона почала кричати, що до неї домагаються, і вибігла на вулицю. Тому я викликав поліцію. Мій виклик зафіксовано о 12.12. Поліція приїхала, взяла покази і зараз займається розслідуванням справи. Також я поїхав у 8-му лікарню для знання побоїв. Туди ж приїхала ця мешканка з чоловіком. Чоловік і жінка в лікарні весь час мені погрожували. Люди, які стояли в черзі в лікарні, дали свої контакти, що при необхідності можуть свідчити в поліції", — повідомив директор ЛКП "Господар" Валерій Таракулов.

Поліція взяла покази в обох учасників інциденту і буде розслідувати цю подію.

Жінка-відвідувачка розповідає дещо іншу історію. З її слів, в квартирі у її бабусі прорвало трубу і тече вода. Вона попросила викликати аварійну службу.

"Я спитала, чи вона певна що дзвонити треба в аварійну, а не в наш ЛКП, бабуся сказала, що там була з самого ранку в директора і він її послав! Викликавши аварійну, я вирішила сходити в ЛКП та подивитись в очі того директора та пояснити, що не варто так розмовляти зі старшими людьми. І тут усе почалося.... Коли я прийшла, то хотіла дізнатись у першу чергу його імя, прізвище та посаду.... Але не тут то було, він сказав йти за ним, коли я відмовилась, він схопив мене, повалив на підлогу і зажав так, що мені було важко дихати... Кричала я так, що сама не могла впізнати свого голосу... Вирвавшись, я вибігла на вулицю і почала грюкати у двері сусіднього будівництва, повиходили хлопці і мій жах скінчився".

Жінка каже, що теж викликала поліцію та слідчу групу.


Полиция расследует инцидент между руководителем ЛКП "Хозяин" и жительницей, произошедший в минувшую субботу, 11 июля. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

В минувшую субботу, 11 августа, произошел инцидент между жительницей и директором ЛКП "Хозяин". По словам директора ЛКП "Хозяин", жительница пришла к нему в субботу, в нерабочее день, примерно в 11.50-11.55.

"Я пришел в субботу на работу, чтобы решить свои рабочие вопросы. Поскольку окна на втором этаже, где я сидел, были открыты, я услышал, что ко мне идет женщина, которая разговаривает по телефону и мне угрожает. Женщина зашла в кабинет и набросилась на меня с бранью и угрозами. Я пробовал ее успокоить и говорил, что сегодня нерабочий день. Предложил спуститься на первый этаж и посмотреть график, когда есть прием жителей. Когда я встал, чтобы выйти, женщина набросилась на меня - начала царапаться, пробовать порвать майку не мне. Я поймал ее за руки и пытался успокоить. Тогда она начала кричать, что ее добиваются, и выбежала на улицу. Поэтому я вызвал полицию. Мой вызов зафиксирован в 12.12. Полиция приехала, взяла показания и сейчас занимается расследованием дела. Также я поехал в 8-ю больницу для снятия побоев. Туда же приехала эта жительница с мужем. Мужчина и женщина в больнице все время мне угрожали. Люди, которые стояли в очереди в больнице, дали свои контакты, которые при необходимости могут свидетельствовать в полиции", - сообщил директор ЛКП "Хозяин" Валерий Таракулов.

Полиция взяла показания у обоих участников инцидента и будет расследовать это происшествие.

Женщина-посетительница рассказывает несколько иную историю. По ее словам, в квартире у ее бабушки прорвало трубу и текла вода. Та попросила вызвать аварийную службу.

"Я спросила, действительно ли нужно звонить в аварийную, а не в наш ЛКП, бабушка сказала, что там была с самого утра у директора и он ее послал! Вызвав аварийную, я решила сходить в ЛКП и посмотреть в глаза тому директора и объяснить, что не стоит так разговаривать со старшими людьми. И здесь все началось .... Когда я пришла, то хотела узнать в первую очередь его имя, фамилия и должность .... Но не тут то было, он сказал идти за ним, когда я отказалась, он схватил меня, повалил на пол и зажал так, что мне было трудно дышать ... Кричала я так, что сама не могла узнать своего голоса ... Вырвавшись, я выбежала на улицу и начала стучать в дверь соседнего строительства, вышли ребята и мой ужас закончился".

Женщина говорит, что тоже вызвала полицию и следственную группу.