петиция, Сыхов, зона отдыхаСтворити відпочинкову зону поряд з вул. Хуторівка, 43-55 та підтримати ідеї щодо розвитку вулиці – відповідна петиція зареєстрована в Єдиній системі місцевих петицій. 

Автор петиції Володимир Семигородський пише, що активісти Сихова планують презентувати у міськраді ідею із створення відпочинкової зони для мешканців навколишніх кварталів, що активно розбудовуються та знаходяться у пішій доступності (вулиця Демнянська, Скорини, Хортицька), а також для усіх хто завітає у район.

"Ми бачимо, як активно почали використовувати недавно капітально відремонтовану пішохідно-велосипедну дорогу на вул. Хуторівка, 15-55 для прогулянок та відпочинку в тіні дерев мешканці навколишніх будинків та звичайні перехожі. Вона з’явилась завдяки нашим активістам, котрим вдалось донести аргументи про необхідність її облаштування до посадовців та рухати процес у необхідному напрямку. Як бачимо, існує значний попит з боку мешканців прилеглих будинків та інших громадян у такій локації. І тепер є необхідність значно розширити цю зону та створити міні-парк для відпочинку громади Львова нашого району оскільки таких місць навколо обмаль", - зазначає автор петиції.

Він вважає, що ресурсів міста для цього необхідно небагато: потрібно лише зачистити пропоновану територію від кущів та іншої дикої рослинності, вирівняти ландшафт, замостити доріжки, посіяти газонну траву та встановити мінімум вуличних меблів (у першу чергу лавки), посадити низькорослі декоративні дерева.

"Ми готові, за відповідного фінансування з міського бюджету, на базі нашого вуличного комітету створити бригаду з благоустрою для догляду за цією ділянкою, адже вона знаходиться поряд з нашою вулицею", - запевняє він.

Автор петиції пропонує реалізацію проекту у три етапи:

  1. Спортивно-розважальний комплекс та еко-вулицю (промо-майданчик) з роботою на відновлюваній енергії та філософією Zero Waste (вартість впровадження близько 2 млн. євро): https://startup.ua/ua/startups/373826.html;
  2. Завод з виробництва сонячних фотоелементів та сонячних панелей (вартість впровадження першої черги близько 8 млн. євро): https://startup.ua/ua/startups/375560.html;
  3. Навчально-ігровий центр з енергоефективності, відновлюваних джерел енергії та Zero Waste (вартість впровадження близько 5 млн. євро): https://startup.ua/ua/startups/370611.html

Довідка SQ. Вуличний комітет "Хуторівка" - молода організація, що має на меті відшукати інвесторів для втілення задумів та ідей у реально діючий майданчик, який буде пропагувати активне застосування таких новітніх технологій як відновлювані джерела енергії, методи енергоефективності, здоровий спосіб життя та філософію Zero Waste.


Создать зону отдыха рядом с ул. Хуторовка, 43-55 и поддержать идеи по развитию улицы - соответствующая петиция зарегистрирована в Единой системе местных петиций

Автор петиции Владимир Семигородский пишет, что активисты Сыхова планируют презентовать в горсовете идею по созданию зоны отдыха для жителей окрестных кварталов, которые активно строятся и находятся в пешей доступности (улица Демнянская, Скорины, Хортицкая), а также для всех, кто посетит район.

"Мы видим, как активно начали использовать недавно капитально отремонтированную пешеходно-велосипедную дорогу на ул. Хуторовка, 15-55 для прогулок и отдыха в тени деревьев жители окрестных домов и обычные прохожие. Она появилась благодаря нашим активистам, которым удалось донести аргументы о необходимость ее обустройства до чиновников и двигать процесс в нужном направлении. Как видим, существует значительный спрос со стороны жителей близлежащих домов и других граждан в такой локации. И теперь есть необходимость значительно расширить эту зону и с творить мини-парк для отдыха общины Львова нашего района поскольку таких мест вокруг мало", - отмечает автор петиции.

Он считает, что ресурсов города для этого необходимо немного: нужно лишь зачистить предлагаемую территорию от кустов и другой дикой растительности, выровнять ландшафт, замостить дорожки, посеять газонную траву и установить минимум уличной мебели (в первую очередь лавки), посадить низкорослые декоративные деревья.

"Мы готовы, при соответствующем финансировании из городского бюджета, на базе нашего уличного комитета создать бригаду по благоустройству для ухода за этим участком, ведь она находится рядом с нашей улицей", - уверяет он.

Автор петиции предлагает реализацию проекта в три этапа:

  1. Спортивно-развлекательный комплекс и эко-улицу (промо-площадка) с работой на возобновляемой энергии и философией Zero Waste (стоимость внедрения около 2 млн евро): https://startup.ua/ua/startups/373826.html;
  2. Завод по производству солнечных фотоэлементов и солнечных панелей (стоимость внедрения первой очереди около 8 млн евро): https://startup.ua/ua/startups/375560.html;
  3. Учебно-игровой центр энергоэффективности, возобновляемых источников энергии и Zero Waste (стоимость внедрения около 5 млн евро): https://startup.ua/ua/startups/370611.html

Справка SQ. Уличный комитет "Хуторовка" - молодая организация, имеющая целью отыскать инвесторов для воплощения замыслов и идей в реально действующую площадку, которая будет пропагандировать активное применение таких новейших технологий как возобновляемые источники энергии, методы энергоэффективности, здоровый образ жизни и философию Zero Waste.