ребенок, ДТПУ м. Жовква 26-річний водій Seat збив 4-річного хлопчика, який раптово вибіг на дорогу. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

ДТП сталася 12 серпня о 19:38 у м. Жовква. Водій автомобіля марки Seat, мешканець м. Жовкви 1992 року народження, здійснив наїзд на мешканця с. Стара Скварява Жовківського району 2014 року народження, який раптово вибіг на автодорогу поза межами пішохідного переходу.

Внаслідок ДТП потерпілий отримав закриту травму хребта, перелом і вивих хребця до переду, госпіталізований у МДКЛ м. Львіва.

Обставини події встановлюються.


В г. Жолква 26-летний водитель Seat сбил 4-летнего мальчика, который внезапно выбежал на дорогу. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской ОГА.

ДТП произошло 12 августа в 19:38 в г. Жолква. Водитель автомобиля марки Seat, житель г. Жолквы 1992 года рождения, совершил наезд на жителя с. Старая Скварява Жовковского района 2014 рождения, который внезапно выбежал на автодорогу за пределами пешеходного перехода.

В результате ДТП пострадавший получил закрытую травму позвоночника, перелом и вывих позвонка кпереди, госпитализирован в ГДКБ г. Львова.

Обстоятельства происшествия устанавливаются.