железная дорога, поезда, охлаждениеНа станції Львів обладнали колонки для охолодження 68 пасажирських вагонів. Про це повідомляє "Залізничний портал". 

У п’ятому парку станції Львів, де пасажирські вагони відстоюються перед рейсом, нещодавно обладнали 34 електроколонки з напругою 380 В. До них можна підключити перед відправленням до рейсу 68 пасажирських вагонів.

Як повідомив інженер пасажирського вагонного депо "Львів" Андрій Кушнір, підключення до електромережі дає можливість увімкнути системи охолодження вагонів. Таким чином, у літню спеку вагони будуть подаватися на посадку із комфортною для пасажирів температурою.

Щоб впровадити цей комфортний для пасажирів режим посадки, на підприємстві ввели в дію нову трансформаторну підстанцію.


На станции Львов оборудовали колонки для охлаждения 68 пассажирских вагонов. Об этом сообщает "Железнодорожный портал". 

В пятом парка станции Львов, где пассажирские вагоны отстаиваются перед рейсом, недавно оборудовали 34 электроколонки с напряжением 380 В. К ним можно подключить перед отправлением в рейс 68 пассажирских вагонов.

Как сообщил инженер пассажирского вагонного депо "Львов" Андрей Кушнир, подключение к электросети дает возможность включить системы охлаждения вагонов. Таким образом, в летний зной вагоны будут подаваться на посадку с комфортной для пассажиров температурой.

Чтобы внедрить этот комфортный для пассажиров режим посадки, на предприятии ввели в действие новую трансформаторную подстанцию.