ДТПУ Пустомитівському районі, між Лапаївкою і Оброшино сталася смертельна ДТП. Про це повідомляє керівник ГО "Варта 1" Ігор Зінкевич.

ДТП сталася о 15:00 між Лапаївкою і Оброшино в районі Дубка. За даними Ігоря Зінкевича, загинуло дві людини і дві травмовані. Дорога перекрита, всі машини розвертаються.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Попередньо встановлено, що зіткнулись мікроавтобус Ford Transit та легковик Mazda. Внаслідок зіткнення четверо осіб, котрі перебували у Mazda, отримали тілесні ушкодження, з них двоє від отриманих травм померли на місці події. Також травмований водій Ford. Потерпілі госпіталізовані, лікарі уточнюють їх діагнози.

Правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


В Пустомытовском районе, между Лапаевкой и Оброшино произошло смертельное ДТП. Об этом сообщает руководитель ОО "Варта 1" Игорь Зинкевич.

ДТП произошло в 15:00 между Лапаевка и Оброшино в районе Дубка. По данным Игоря Зинкевича, погибли два человека и два травмированы. Дорога перекрыта, все машины разворачиваются.

На месте происшествия работает следственно-оперативная группа. Предварительно установлено, что столкнулись микроавтобус Ford Transit и легковушка Mazda. В результате столкновения четыре человека, которые находились в Mazda, получили телесные повреждения, из них двое от полученных травм скончались на месте происшествия. Также травмирован водитель Ford. Пострадавшие госпитализированы, врачи уточняют их диагнозы.

Правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия, решается вопрос об открытии уголовного производства.