Эльнара Абиева, розыск, угроза, насилиеУ Львові розшукують жінку за вчинення кримінального правопорушення за ст..345 (ч.2) – погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Франківським відділом поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2  ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України, розшукується Абієва Ельнара Зафарівна, 19.08.1991 р.н., уродженка Львова, яка проживала за адресою: м. Львів, вул. Кн.Ольги, 5б, кв.47.

"Всім, кому що-небудь відомо про місцеперебування розшукуваної зловмисниці, просимо терміново зателефонувати за номером: (032) 238-95-51, або на оперативну лінію 102", - звертаються правоохоронці.

Нагадаємо, ДТП трапилась ще 7 січня 2018 року на вул. Генерала Чупринки. Поліцейські зупинили авто Peugeot 208, за кермом якого була Ельнара Абієва, через те, що вона виїхала на смугу зустрічного руху. Водійка відмовилась надати патрульним документи, а під час спілкування у неї помітили ознаки наркотичного сп’яніння. Через кілька хвилин Ельнара навмисно наїхала на поліцейського та провезла його на капоті свого авто півкілометра.

Водійка втекла з місця ДТП, але її авто поліція виявили на вул. Княгині Ольги, поблизу її будинку. Однак Ельнару Абієву поліцейські не змогли затримати. Через кілька днів після ДТП вона дала інтерв’ю російському прагандистському каналу Life, де зокрема сказала, що покинула межі України.

Її підозрюють у вчиненні злочину передбаченого ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) ККУ. Як уточнили ZAXID.NET у прес-службі Нацполіції Львівщини, у міжнародний розшук Ельнару не оголошували.

За даними ZAXID.NET, що це не перший раз Ельнару Абієву зупиняли за порушення ПДР. Раніше вона неодноразово вчиняла ДТП та керувала авто без прав. 


Во Львове разыскивают женщину за совершение уголовного преступления по ст..345 (ч.2) - угроза или насилие в отношении работника правоохранительного органа. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Франковский отделом полиции Главного управления Национальной полиции во Львовской области за совершение уголовного преступления, предусмотренного ч.2 ст.345 (угроза или насилие в отношении работника правоохранительного органа) Уголовного кодекса Украины, разыскивается Абиева Эльнара Зафаривна, 19.08.1991 г.р., уроженка Львова , которая проживала по адресу: г.. Львов, ул. Кн.Ольги, 5б, кв.47.

"Всем, кому что-либо известно о местонахождении разыскиваемой злоумышленницы, просим срочно позвонить по телефону: (032) 238-95-51, или на оперативную линию 102", - обращаются правоохранители.

Напомним, ДТП произошло еще 7 января 2018 на ул. Генерала Чупринки. Полицейские остановили авто Peugeot 208, за рулем которого была Эльнара Абиева, потому, что она выехала на полосу встречного движения. Водитель отказалась предоставить патрульным документы, а во время общения в ее заметили признаки наркотического опьянения. Через несколько минут Эльнара намеренно наехал на полицейского и провезла его на капоте своего авто полкилометра.

Водитель скрылся с места ДТП, но ее авто полиция обнаружили на ул. Княгини Ольги, вблизи ее дома. Однако Эльнара Абиев полицейские не смогли задержать. Через несколько дней после ДТП она дала интервью российскому прагандистському канала Life, где в частности сказала, что покинула пределы Украины.

Ее подозревают в совершении преступления, предусмотренного ч.2 ст.345 (угроза или насилие в отношении работника правоохранительного органа) УК. Как уточнили ZAXID.NET в пресс-службе Нацполиции Львовщины, в международный розыск Эльнара не объявляли.

По данным ZAXID.NET, что это не первый раз Эльнара Абиев останавливали за нарушение ПДД. Ранее она неоднократно совершала ДТП и управляла авто без прав.