улица Просвещения, ремонтНа вулиці Просвіти розпочали капітальний ремонт дороги – від сьогодні вулицю закривають для проїзду транспорту. Про це повідомляють на Гарячій лінії міста.

Проектом ремонту передбачено капремонт водогону, стічної та дощової каналізацій, встановлення гідрозатворів та дощоприймачів, перекладатимуть бруківку на дорозі, тротуари замощуватимуть плиткою.

Також мають здійснити ремонт зовнішнього освітлення, встановлення відповідних дорожніх знаків. Для маломобільних груп буде облаштовано пониження для заїзду.

Відповідно до технічної документації, спершу на вул. Просвіти "Рятівною археологічної службою" буде проведено археологічні дослідження.

За сприятливих погодних умов капітальний ремонт вул. Просвіти планують завершити до кінця цього року.


На улице Просвещения начали капитальный ремонт дороги - с сегодняшнего дня улицу закрывают для проезда транспорта. Об этом сообщается на Горячей линии города.

Проектом ремонта предусмотрено капремонт водопровода, сточной и дождевой канализации, установка гидрозатворов и дождеприемников, переводить мостовую на дороге, тротуары замощуватимуть плиткой.

Также должны осуществить ремонт наружного освещения, установления соответствующих дорожных знаков. Для маломобильных групп будет обустроена понижение для заезда.

Согласно технической документации, сначала на ул. Просвещения "Спасительной археологической службой" будет проведены археологические исследования.

При благоприятных погодных условиях капитальный ремонт ул. Просвещения планируют завершить до конца этого года.