загранпаспорт, выдачаЦьогоріч Львівська міська рада планує закупити додаткові робочі станції, щоб ліквідувати черги за паспортами громадянина України та для виїзду за кордон. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

"Наближається літо,  і всі хочуть замовити паспорти. Також, згідно змін законодавства, 14-річні та діти, які з батьками подорожують за кордон, також повинні мати паспорти. Тому зараз найзатребуваніша послуга – оформлення і видача паспортів. Ми не зупинятимемося на тій кількості робочих станцій, які є, бо в кожному ЦНАПі одне робоче місце не покриває потреби. В Сихівському, Шевченківському районах, до прикладу, велика кількість охочих скористатися цією послугою. Тому цього року плануємо закупівлю додаткових робочих станцій. Зараз по Львову працює 5 таких станцій – у кожному ЦНАПі, за винятком центру на пл. Ринок", - розповіла директор  департаменту адміністративних послуг Валентина Бартошик.


В этом году Львовский городской совет планирует закупить дополнительные рабочие станции, чтобы ликвидировать очереди за паспортами гражданина Украины и для выезда за границу. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

"Приближается лето, и все хотят заказать паспорта. Также, согласно изменениям в законодательства, 14-летние и дети с родителями, путешествующие за границу, также должны иметь паспорта. Поэтому сейчас самая востребованная услуга - оформление и выдача паспортов. Мы не будем останавливаться на том количестве рабочих станций, которые есть, потому что в каждом ЦНАП одно рабочее место не покрывает потребности. В Сиховском, Шевченковском районах, к примеру, большое количество желающих воспользоваться этой услугой. Поэтому в этом году планируем закупку дополнительных рабочих станций. Сейчас по Львову работает 5 таких станций - в каждом ЦНАП, за исключением центра на пл. Рынок", - рассказала директор департамента административных услуг Валентина Бартошик.