задержание, Виталий Олешко, убийство, заказчикУ Львові затримали мешканця Дніпра, колишнього бійця "Торнадо", якого підозрюють в організації вбивства Віталія Олешка. Про це повідомив перший заступник голови Нацполіції України В'ячеслав Аброськин. 

"Цього псевдополіцейського Європола, колишнього бійца "Торнадо", мешканця Дніпра, якого ми підозрюємо в організації саме стеження та вбивства Віталія Олешка, ми затримали сьогодні вночі  (7 лютого – Ред.) в ході проведення оперативно-розшукових заходів у Львові. Останні п’ять місяців він ховався у різних областях нашої країни, постійно змінюючи місце проживання. Але сьогодні був не його день... Відповідальність все ж таки буде нести", - повідомив В'ячеслав Аброськин.

За його словами, на сьогодні всього підозрюваних та вже затриманих, як за інші пов`язані злочини, так й саме за вбивство Олешка - 11 осіб, і це ще не кінець.

Нагадаємо, Віталія Олешко був вбито 31 липня у дворі належному йому готелю в Бердянську. У той же день були затримані четверо підозрюваних - 27-річний екс-бійця батальйону "Торнадо" Артем Матюшин, 37-річний бізнесмен Микола Ломако, 39-річний Олександр Обухів і 37-річний Максим Владимиренко. Пізніше поліція встановила одного з замовників - ним виявився 38-річний бізнесмен зі Слов'янська Донецької області Михайло Сигида.

e743f99e5dea3cbe6b242c1b34e939b2.jpg


Во Львове задержали жителя Днепра, бывшего бойца "Торнадо", которого подозревают в организации убийства Виталия Олешко. Об этом сообщил первый заместитель председателя Нацполиции Украины Вячеслав Аброськин. 

"Этого псевдополицейського Европола, бывшего бойца "Торнадо", жителя Днепра, которого мы подозреваем в организации именно слежения и убийства Виталия Олешко, мы задержали сегодня ночью (7 февраля - Ред.) в ходе проведения оперативно-розыскных мероприятий во Львове. Последние пять месяцев он скрывался в разных областях нашей страны, постоянно меняя место жительства. Но сегодня был не его день... Ответственность все же будет нести", - сообщил Вячеслав Аброськин.

По его словам, на сегодня всего подозреваемых и уже задержанных, как связанных с преступлением, так и с самим убийством Олешко - 11 человек, и это еще не конец.

Напомним, Виталия Олешко был убит 31 июня в дворе принадлежащего ему отеля в Бердянске. В тот же день были задержаны четверо подозреваемых - 27-летний экс-бойца батальона "Торнадо" Артем Матюшин, 37-летний бизнесмен Николай Ломако, 39-летний Александр Обухов и 37-летний Максим Владимиренко. Позже полиция установила одного из заказчиков - им оказался 38-летний бизнесмен из Славянска Донецкой области Михаил Сигида.