взрыв, канализацияПоліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом вибуху в центрі Львова. Обставини та причини події встановлюються. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Галицький відділ поліції 12 лютого надійшло повідомлення про те, що о 20.13 у Львові на вулиці Івана Франка, 24 у каналізаційному люку стався вибух.

На місці події працювали слідчо-оперативна група, вибухотехніки та фахівці інших служб. Встановлено, що внаслідок вибуху пошкоджено вітрину аптеки, вікна у двох квартирах, накриття банкомату, ліхтар та бруківку.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.270 Кримінального кодексу України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки). Санкція статті передбачає покарання включно до обмеження волі на строк до трьох років.

Встановлюються обставини події та причини вибуху, призначено експертизи.

Фото Ігоря Зінкевича

2f8c3d0915c94ed90c983c134ed5df8d.md.jpg 7b445b98cf6f70190705f798bfecb98f.md.jpg


Полицейские открыли уголовное производство по факту взрыва в центре Львова. Обстоятельства и причины происшествия устанавливаются. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Галицкий отдел полиции 12 февраля поступило сообщение о том, что в 20.13 во Львове на улице Ивана Франко, 24 в канализационном люке произошел взрыв.

На месте происшествия работали следственно-оперативная группа, взрывотехники и специалисты других служб. Установлено, что в результате взрыва повреждено витрину аптеки, окна в двух квартирах, накрытия банкомата, фонарь и мостовую.

По факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.270 Уголовного кодекса Украины (нарушение установленных законодательством требований пожарной безопасности). Санкция статьи предусматривает наказание вплоть до ограничения свободы на срок до трех лет.

Устанавливаются обстоятельства происшествия и причины взрыва, назначены экспертизы.