ДТП, водители, дракаУ Червонограді внаслідок ДТП побилися водії та 5 людей потрапили у лікарню.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, дорожньо-транспортна пригода сталась 12 лютого, близько 9.15 на об’їзній дорозі у Червонограді.

Як встановили правоохоронці, зіткнулись автомобілі Volkswagen Golf, яким керував 34-річний місцевий мешканець, та Daewoo Lanos, за кермом якого перебував 42-річний мешканець одного з сіл Сокальського району. Внаслідок зіткнення водій Daewoo Lanos отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований. Також у медичний заклад доставлено четверо пасажирів Daewoo Lanos - усі мешканці району віком від 28 до 44 років. Наразі їх діагнози уточнюються.

Правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Як повідомляє nadbugom.in.ua, на додачу, побилися між собою водій автомобіля Wolksvagen Golf, якого свідки звинувачують у аварії, з чоловіком, який був пасажиром у Daewoo Lanos. 

Фото опубліковано nadbugom.in.ua

8070d82145592c75757fe818cfd2e5c3.jpg


В Червонограде в результате ДТП подрались водители и 5 человек попали в больницу.

Как сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области, дорожно-транспортное происшествие произошло 12 февраля, около 9.15 на объездной дороге в Червонограде.

Как установили правоохранители, столкнулись автомобили Volkswagen Golf, которым управлял 34-летний местный житель, и Daewoo Lanos, за рулем которого находился 42-летний житель одного из сел Сокальского района. В результате столкновения водитель Daewoo Lanos получил телесные повреждения и был госпитализирован. Также в медицинское учреждение доставлены четверо пассажиров Daewoo Lanos - все жители района в возрасте от 28 до 44 лет. Сейчас их диагнозы уточняются.

Правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия, решается вопрос об открытии уголовного производства.

Как сообщает nadbugom.in.ua, вдобавок, подрались между собой водитель автомобиля Wolksvagen Golf, которого свидетели обвиняют в аварии, с человеком, который был пассажиром в Daewoo Lanos.