дтп, військовийКапітан Збройних сил України, який увечері 23 січня потрапив у ДТП у Бродах, помер у львівському госпіталі. Про це пише ZAXID.NET. Нагадаємо, чоловіка збила Scoda Octavia, водій якого залишив авто і втік з місця аварії.

"Капітан помер 9 лютого, увесь цей час він перебував у комі, справу розслідує прокуратура", - розповів керівник Західного регіонального медіацентру Міноборони Олександр Поронюк.

Нагадаємо, у скоєнні ДТП підозрюють керівника ДСНС у Бродах Романа Зварича. Сам Зварич підтвердив, що ДТП сталася за участі його автомобіля, але він заперечує, що був у той вечір за кермом.

Як стверджують у поліції, водія на місці аварії не було, слідство досі встановлює, хто саме перебував за кермом.


Капитан Вооруженных сил Украины, который вечером 23 января попал в ДТП в Бродах, умер в львовском госпитале. Об этом пишет ZAXID.NET. Напомним, мужчину сбила Scoda Octavia, водитель которой бросил  авто и скрылся с места аварии.

"Капитан умер 9 февраля, все это время он находился в коме, дело расследует прокуратура", - рассказал руководитель Западного регионального медиацентра Минобороны Александр Поронюк.

Напомним, в совершении ДТП подозревают руководителя ГосЧС в Бродах Романа Зварыча. Сам Зварич подтвердил, что ДТП произошло с участием его автомобиля, но он отрицает, что был в тот вечер за рулем.

Как утверждают в полиции, водитель на месте аварии не было, следствие до сих пор устанавливает, кто именно находился за рулем.