У Львові викладач-хабарник має сплатити штраф. За інформацією прес-служби мерії, встановлено, що викладач одного із вищих навчальних закладів, будучи членом відбіркової комісії,  отримував винагороду за сприяння у зарахуванні абітурієнтів на навчання.

Педагог був затриманий правоохоронцями під час одержання хабара в розмірі 500 доларів США. 

Територіальний суд Львівської області визнав викладача винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.369-2 Кримінального кодексу України (зловживання впливом). За його вироком зловмисник має сплатити штраф у розмірі 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (12 750 гривень).  


Во Львове преподаватель-взяточник должен заплатить штраф. По информации пресс-службы мэрии, установлено, что преподаватель одного из высших учебных заведений, будучи членом отборочной комиссии, получал вознаграждение за содействие в зачислении абитуриентов на учебу.

Педагог был задержан правоохранителями при получении взятки в размере 500 долларов США.

Территориальный суд Львовской области признал преподавателя виновным в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.2 ст.369-2 Уголовного кодекса Украины (злоупотребление влиянием). По его приговору злоумышленник должен уплатить штраф в размере 750 необлагаемых минимумов доходов граждан (12750 гривен).