собор святого юраКабінет міністрів України виділив 20 млн. грн. на реставрацію Собору Святого Юра у Львові. Про це на своїй сторінці в Facebook написав прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

"У 2018 році розпочнеться його реставрація. На це Уряд виділив 20 млн грн. Виконавців робіт обрали на початку січня через Система публічних електронних закупівель ProZorro. Унікальна споруда потребує термінового ремонту: від електрики і водовідведення до зміцнення фасаду. Зараз вхідні брами в аварійному стані. Днями, коли відвідував Собор св. Юра, бачив, як сотні туристів і вірян відвідують храм. У нас є історія, пам'ять, духовність, які важливо берегти", - відзначив Гройсман.


Кабинет министров Украины выделил 20 млн. грн. на реставрацию Собора Святого Юра во Львове. Об этом на своей странице в Facebook  написал премьер-министр украины Владимир Гройсман.

"В 2018 году начнется его реставрация. На это правительство выделило 20 млн грн. Исполнителей работ выбрали в начале января из Система публичных электронных закупок ProZorro. Уникальное сооружение нуждается в срочном ремонте - от электричества и водоотведения до укрепления фасада. Сейчас входные ворота в аварийном состоянии", - написал премьер.