Виталий Гаманюк, взяткаЗаступника міського голови Червонограда Віталія Гаманюка за ухвалою суду вдруге відсторонили від роботи терміном на 60 днів. Про це передає ІА ZIK з посиланням на Червоноградську міську раду. 

Як зазначається у повідомленні ІА ZIK, відбулось підготовче судове засідання щодо розгляду справи про обвинувачення заступника міського голови Віталія Гаманюка у вчиненні кримінального  правопорушення. Згідно з ухвалою, посадовця було відсторонено від посади строком на 60 діб по 4 лютого включно, розповіли у міськраді.

Правоохоронці Віталію Гаманюку  висловили підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.2 ст.369-2 Кримінального кодексу України (зловживання впливом). Посадовця було відсторонено від займаної посади на два місяці. А 19 листопада Віталій Гаманюк приступив до виконання своїх посадових обов’язків, оскільки ця заборона закінчилась.

Нагадаємо, при спробі взяти хабар був затриманий заступник міського голови Червонограда. Працівники правоохоронних органів встановили, що заступник міського голови міста Червоноград за надання дозволу на здійснення підприємницької діяльності під час проведення культурно-масових заходів, вимагав та отримав від потерпілого 8000 грн. Проте, скористатись ними посадовець не встиг, оскільки був затриманий правоохоронцями.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.2 ст.369-2 Кримінального кодексу України (зловживання впливом). Посадовця відсторонено від займаної посади на два місяці. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. У якості альтернативи запропоновано заставу у розмірі 140 960 гривень, яку і було сплачено.


Заместителя городского головы Червонограда Виталия Гаманюка по решению суда во второй раз отстранили от работы сроком на 60 дней. Об этом передает ИА ZIK со ссылкой на Червоноградский городской совет. 

Как отмечается в сообщении ИА ZIK, состоялось подготовительное судебное заседание по рассмотрению дела об обвинении заместителя городского головы Виталия Гаманюка в совершении уголовного преступления. Согласно постановлению, чиновник был отстранен от должности сроком на 60 суток до 4 февраля включительно, рассказали в горсовете.

Правоохранители Виталию Гаманюку выразили подозрение в совершении правонарушения, предусмотренного ч.2 ст.369-2 Уголовного кодекса Украины (злоупотребление влиянием). Чиновник был отстранен от занимаемой должности на два месяца. А 19 ноября Виталий Гаманюк приступил к исполнению своих должностных обязанностей, поскольку этот запрет закончился.

Напомним, при попытке взять взятку был задержан заместитель городского головы Червонограда. Работники правоохранительных органов установили, что заместитель городского головы города Червоноград за предоставление разрешения на осуществление предпринимательской деятельности при проведении культурно-массовых мероприятий, требовал и получил от потерпевшего 8000 грн. Однако воспользоваться ими чиновник не успел, поскольку был задержан правоохранителями.

Злоумышленнику сообщено о подозрении в совершении правонарушения, предусмотренного ч.2 ст.369-2 Уголовного кодекса Украины (злоупотребление влиянием). Чиновник отстранен от занимаемой должности на два месяца. Суд избрал ему меру пресечения в виде содержания под стражей. В качестве альтернативы предложен залог в размере 140 960 гривен, который и был уплачен.