площадь Мицкевича, петицияВідновити нормальний прохід для людей на площі Міцкевича – така петиція зареєстрована в Єдиній системі місцевих петицій. 

"Декілька місяців тому на площі Міцкевича перекрили турнікетом зручний прямий перехід від Будинку Книги до будівлі Укрсоцбанку. Таким чином заради кількох паркомісць для автомобілів встановлено фізичну перешкоду на одному із основних напрямків, яким ходять люди через центр міста. Тепер люди змушені в цьому місці долати в три рази більшу відстань. Вимагаємо відновити зручний прохід через площу, який тут був завжди", - звертається автор петиції Ігор Мартинів до мерії Львова.

До кінця збору підписів залишилось: 59 днів.


Восстановить нормальный проход для людей на площади Мицкевича - такая петиция зарегистрирована в Единой системе местных петиций

"Несколько месяцев назад на площади Мицкевича перекрыли турникетом удобный прямой переход от Дома Книги Ольги в здание Укрсоцбанка. Таким образом для нескольких паркомест для автомобилей установлена физическая преграда на одном из основных направлений, которым ходят люди через центр города. Теперь люди вынуждены в этом месте преодолевать в три раза большее расстояние. Требуем восстановить удобный проход через площадь, который здесь был всегда", - обращается автор петиции Игорь Мартынов в мэрию Львова.

К концу сбора подписей осталось 59 дней.