велосипед, Шнайдер, Стрыйский паркЛьвів`ян запрошують відвідати Відкритий кубок Львова з велоспорту на кросі "Відкритий ровер". Про це повідомили у Львівській міській раді. Змагання будуть проводитися 13 листопада в Стрийському парку і стартують від кінотеатру "Львів". Відкритий кубок Львова з велоспорту на кросі має на меті заохочення містян до аматорського велоспорту.

Подібні змагання проводились у Львові і раніше, проте цьогоріч завдяки спільній організації змагань Львівською обласною федерацією велоспорту та управлінням молоді, сім`ї та спорту Львівської міської ради змагання сягнули всеукраїнського рівня та поєднали в собі різні вікові категорії.

"Відкритий Кубок Львова з велоспорту на кросі "Відкритий ровер" – це маніфест для львів`ян долучитися до активного проведення дозвілля і поєднати азарт суперництва з красою Стрийського парку", - зазначив начальник управління молоді, сім`ї та спорту Львівської міської ради Володимир Шнайдер.


Львовян приглашают посетить Открытый кубок Львова по велоспорту на кроссе "Открытый велосипед". Об этом сообщили во Львовском городском совете. Соревнования будут проводиться 13 ноября в Стрыйском парке и стартуют от кинотеатра "Львов". Открытый кубок Львова по велоспорту на кроссе имеет целью поощрения горожан к любительскому велоспорту.

Подобные соревнования проводились во Львове и раньше, однако в этом году благодаря совместной организации соревнований Львовской областной федерацией велоспорта и управлением молодежи, семьи и спорта Львовского городского совета соревнования достигли всеукраинского уровня и объединили в себе различные возрастные категории.

"Открытый Кубок по велоспорту на кроссе" Открытый велосипед "- это манифест для львовян приобщиться к активному проведению досуга и совместить азарт соперничества с красотой Стрыйский парк", - отметил начальник управления молодежи, семьи и спорта Львовского городского совета Владимир Шнайдер .