Проэкт, собаки, парки для собак, Кирилович ​Львів може перетворитися на найзручніше для собак місто в Україні.

Зробити зі Львова сучасне місто, зручне як для тварин, так і для людей — такою сьогодні є мрія львів’янки Ольги Кирилович. Вона хоче облаштувати у місті вісім повноцінних дог-парків, подібних до тих, які існують в Америці та Європі. Аби втілити задум у життя, львів’янка подала пропозиції на громадський проект від Львівської міської ради "Бюджет міських ініціатив" і тепер чекає, доки голосуванням оберуть переможця.

Вісім повноцінних дог-парків, площа кожного з яких — чотири тисячі квадратних метрів — така головна ціль львів’янки.

"Ми хочемо облаштувати великі майданчики для вигулу собак у різних районах Львова. Локації для них — наші парки: Парк культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького, Скнилівський парк, Парк "Погулянка", Стрийський парк, Високий Замок, Парк "Знесіння", Парк імені 700-річчя Львова та Замарстинівський", — пояснює Кирилович, повідомляє dyvys.info.

Кожен дог-парк, згідно з проектом, обнесуть огорожею з тамбурною системою входів, "щоби було безпечно, аби ніхто неконтрольовано не забігав і не вибігав з майданчика". Усередині ж будуть знаходитися тренажери для песиків.

Поряд з усіма тренажерами активістка планує встановити відповідні інструкції користування, а загалом — зробити усе обладнання максимально вандалостійким.


Львов может превратиться в самый удобный для собак город в Украине.

Сделать из Львова современный город, удобный как для животных, так и для людей – такая мечта львовянки Ольги Кирилович. Она хочет обустроить в городе восемь полноценных дог-парков, подобных тем, которые существуют в Америке и Европе. Чтобы воплотить замысел в жизнь, львовянка подала предложения на общественный проект от Львовского городского совета "Бюджет городских инициатив" и теперь ждет, пока голосованием выберут победителя.

Восемь полноценных дог-парков, площадь каждого из которых - четыре тысячи квадратных метров - такова главная цель львовянки.

"Мы хотим обустроить большие площадки для выгула собак в разных районах Львова. Локации для них - наши парки: Парк культуры и отдыха имени Богдана Хмельницкого, Скниловский парк, Парк "Погулянка", Стрыйский парк, Высокий Замок, Парк "Вознесение", Парк имени 700-летия Львова и Замарстиновский", - объясняет Кириллович, сообщает dyvys.info.

Каждый дог-парк, согласно проекту, обнесут забором с тамбурной системой входов, "чтобы было безопасно, чтобы никто неконтролируемо не забегал и не выбегал с площадки". Внутри же будут находиться тренажеры для собак.

Наряду со всеми тренажерами активистка планирует установить соответствующие инструкции пользования, а в целом - сделать все оборудование максимально вандалоустойчивым.