пожар, квартираУ м. Городок вогнеборці евакуювали з задимленого будинку 7 осіб. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

11 жовтня о 20:22 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Городок на вул. Чорновола. Пожежа виникла в квартирі на другому поверсі двоповерхового житлового будинку.

Через сильне задимлення спричинене пожежею вогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання. Дим швидко заповнив сходову клітину, то ж рятувальники провели евакуацію мешканців будинку. Всього на свіже повітря виведено 6 осіб. Також вогнеборцями, під час розвідки пожежі, в квартирі, де виникло загорання було виявлено чоловіка, який самостійно не міг покинути приміщення. Чоловіка виведено на свіже повітря.

О 20:41 пожежу вдалось локалізувати, та о 20:42 повністю ліквідувати в складі ланки газодимозахисної служби  Внаслідок пожежі вогнем знищено сміття на площі 2 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 3 чоловік особового складу та 1 одиницю спецтехніки. Обставини події встановлюються. На пожежі ніхто не постраждав.


В г. Городок огнеборцы эвакуировали из задымленного дома 7 человек. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

11 октября в 20:22 в Службу спасения "101" поступило сообщение о пожаре в г. Городок на ул. Чорновола. Пожар возник в квартире на втором этаже двухэтажного жилого дома.

Из-за сильного задымления, вызванного пожаромЮ пожарным пришлось работать в специальных аппаратах защиты органов дыхания. Дым быстро заполнил лестничную клетку, поэтому спасатели провели эвакуацию жителей дома. Всего на свежий воздух выведено 6 человек. Также пожарные, во время разведки пожара в квартире, где возникло возгорание, обнаружили мужчину, который самостоятельно не мог покинуть помещение. Мужчину вывели на свежий воздух.

В 20:41 пожар удалось локализовать, и в 20:42 полностью ликвидировать в составе звена газодымозащитной службы. В результате пожара огнем уничтожен мусор на площади 2 кв.м.

К ликвидации пожара привлекли 3 человек личного состава и 1 единица спецтехники. Обстоятельства происшествия устанавливаются. На пожаре никто не пострадал.