детсад, регистрацияДо кінця року у Дрогобичі запрацює нова система реєстрації дітей в дошкільні навчальні заклади. Про це повідомляє прес-служба Дрогобицької міської ради. 

У середу, 10 жовтня, відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Дрогобицькою міською радою, в особі міського голови Тараса Кучми, та керівником ТОВ "Блоклі" Наталією Снєжковою щодо запровадження системи реєстрації дітей у ДНЗ Дрогобича на базі Blockcain platform BLOQLY.

Впродовж першого етапу проект буде реалізовано на базі п’яти дошкільних навчальних закладів в так званому тестовому режимі. Надалі проект впроваджуватимуть у всіх ДНЗ міста.

Як наголошують фахівці, завдяки технології Blockcain platform BLOQLY вдасться унеможливити будь-які зловживання щодо порядку реєстрації дітей у чергах реєстрації у ДНЗ.

Також, в межах співпраці з проектом Blockcain platform BLOQLY, заплановано запровадити електронну реєстрацію дітей у школи міста. Загалом в межах Меморандуму Дрогобицькою міською радою спільно проектом Blockcain platform BLOQLY заплановано співпрацю в десяти різних напрямках урядування містом.

Компанія BLOQLY спеціалізується на розробці програмного забезпечення як для бізнесу, так і органів урядування. У зв’язку з тим, що Дрогобич здобув перемогу у фіналі національного конкурсу з розвитку відкритих даних серед міст України — Open Data Awards 2018, та став флагманом у розвитку відкритих даних в Україні, компанія BLOQLY погодилася безкоштовно розробити пілотну версію системи реєстрації дітей в дошкільні навчальні заклади для нашого міста.


До конца года в Дрогобыче заработает новая система регистрации детей в дошкольные учебные заведения. Об этом сообщает пресс-служба Дрогобычского городского совета. 

В среду, 10 октября, состоялось подписание Меморандума о сотрудничестве между Дрогобычским городским советом в лице городского головы Тараса Кучмы, и руководителем ООО "Блокли" Натальей Снежковой о введении системы регистрации детей в ДОУ Дрогобыча на базе Blockcain platform BLOQLY.

В течение первого этапа проект будет реализован на базе пяти дошкольных учебных заведений в так называемом тестовом режиме. В дальнейшем проект внедрять во всех ДОУ города. Как отмечают специалисты, благодаря технологии Blockcain platform BLOQLY удастся исключить любые злоупотребления о порядке регистрации детей в очередях регистрации в ДОУ.

Также, в рамках сотрудничества с проектом Blockcain platform BLOQLY, запланировано ввести электронную регистрацию детей в школы города. Всего в рамках Меморандума Дрогобычской городским советом совместно проекту Blockcain platform BLOQLY запланировано сотрудничество в десяти разных направлениях управления городом.

Компания BLOQLY специализируется на разработке программного обеспечения как для бизнеса, так и органов управления. В связи с тем, что Дрогобыч одержал победу в финале национального конкурса по развитию открытых данных среди городов Украины - Open Data Awards 2018, и стал флагманом в развитии открытых данных в Украине, компания BLOQLY согласилась бесплатно разработать пилотную версию системы регистрации детей в дошкольные учебные заведения для нашего города.