ДТП, "Онур"ГУ Держпраці у Львівській області створює комісію зі спеціального розслідування цього  нещасного випадку. Про це повідомляє прес-служба ГУ Держпраці у Львівській області. 

Нагадаєм, у середу, 10 жовтня,  стався груповий нещасний випадок в результаті ДТП.

За повідомленням, яке надійшло до ГУ Держпраці у Львівській області, бригада працівників Представництва "Онур" мікроавтобусом марки "Газель" направлялася на місце виконання робіт по обслуговуванню траси Київ – Чоп.

На 510 км цієї траси мікроавтобус зупинився перед пішохідним переходом. В умовах поганої видимості (сильний туман) на мікроавтобус на швидкості наїхав вантажний автомобіль з причепом. У автобусі знаходилося 7 чоловік.

В результаті ДТП загинув електрозварник 1963 року народження, решта 6 працівників доставлені в лікарню.

ГУ Держпраці у Львівській області створюється комісія зі спеціального розслідування цього  нещасного випадку.


ГУ Гоструда во Львовской области создает комиссию по специальному расследованию этого несчастного случая. Об этом сообщает пресс-служба ГУ Гоструда во Львовской области. 

Напомним, в среду, 10 октября, произошел групповой несчастный случай в результате ДТП.

По сообщению, которое поступило в ГУ Гоструда во Львовской области, бригада работников Представительства "Онур" микроавтобусом марки "Газель" направлялась на место выполнения работ по обслуживанию трассы Киев - Чоп.

На 510 км этой трассы микроавтобус остановился перед пешеходным переходом. В условиях плохой видимости (сильный туман) на микроавтобус на скорости наехал грузовой автомобиль с прицепом. В автобусе находилось 7 человек.

В результате ДТП погиб электросварщик 1963 года рождения, остальные 6 работников доставлены в больницу.

ГУ Гоструда во Львовской области создается комиссия по специальному расследованию этого несчастного случая.