ДТП, электроопора, БориславНа Львівщині нетверезий водій в’їхав у електроопору. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 10 вересня о 23.30 по вулиці Шевченка у Бориславі. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Renault Kangoo, 21-річний місцевий мешканець, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на електроопору. Внаслідок зіткнення водій отримав закриту черепно-мозкову травму та множинні садна, так само як і його 24-річний пасажир. Окрім того, у обидвох пацієнтів лікарі діагностували алкогольні сп’яніння.

Правоохоронці встановлюють обставини події, відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Проводиться досудове розслідування.


На Львовщине пьяный водитель въехал в электроопору. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошло 10 сентября в 23.30 по улице Шевченко в Бориславе. Как предварительно установили правоохранители, водитель автомобиля Renault Kangoo, 21-летний местный житель, не справился с управлением и совершил наезд на электроопору. В результате столкновения водитель получил закрытую черепно-мозговую травму и множественные ссадины, так же как и его 24-летний пассажир. Кроме того, у обоих пациентов врачи диагностировали алкогольное опьянение.

Правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия, открыто уголовное производство по ч.1 ст.286 (Нарушение правил безопасности дорожного движения или эксплуатации транспорта лицами, управляющими транспортными средствами) УК Украины. Максимальное наказание, предусмотренное санкцией статьи, - до трех лет ограничения свободы с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет или без такового. Проводится досудебное расследование.