Червоноград, падение с балкона, выпал из окна

У Червонограді чоловік випав із сусідського балкону і розбився.

Про це повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції у Львівській області.

До Червоноградського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що біля одного із під’їздів житлового будинку на вул. Мазепи перехожі виявили чоловіка з тілесними ушкодженнями і викликали швидку.

Медики, прибувши на місце, констатували смерть людини від численних травм, несумісних із життям. Правоохоронці встановили, що загиблий проживав у тому ж будинку на восьмому поверсі і, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вирішив дістатися до своєї квартири у вельми небезпечний спосіб – перелізти з сусідського балкона на дев’ятому поверсі на свій балкон на восьмому.

Під час цієї небезпечної витівки чоловік не втримався і впав. Всі обставини, які призвели до нещасного випадку, встановлюють правоохоронці.


В Червонограде мужчина погиб, упав с соседского балкона.

Об этом сообщили в пресс-службе Главного управления Национальной полиции во Львовской области.

В Червоноградский отдел полиции поступило сообщение от медиков о том, что возле одного из подъездов жилого дома на ул. Мазепы прохожие обнаружили мужчину с телесными повреждениями и вызвали скорую.

Медики, прибывшие на место, констатировали смерть пострадавшего от многочисленных травм, несовместимых с жизнью. Правоохранители установили, что погибший проживал в том же доме на восьмом этаже и, находясь в состоянии алкогольного опьянения, решил добраться до своей квартиры весьма опасным способом - перелезть с соседского балкона на девятом этаже на свой балкон на восьмом.

Во время этой опасной затеи мужчина не удержался и упал. Все обстоятельства происшествия устанавливают правоохранители.