Патриарх Филарет, Путин, война, Россия​Патріарх Філарет впевнений, що Україна переможе у війні з Росією.

Про це сьогодні у Львові під час відвідування Академії сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного заявив патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет.

За словами патріарха, на боці України – весь цивілізований світ.

"Є багато доказів, що Путін не хоче зупинятися на Україні, а хоче піти далі в Європу. Тому з нами вся європейська цивілізація. Вона не хоче допустити третьої світової війни", – зазначив патріарх Філарет.

Глава УПЦ КП заявив, що впевнений у тому, що Україна переможе.

"Ми досягнемо перемоги, тому що з нами правда. І ця правда полягає в тому, що не ми звершили агресію проти Росії, а Росія звершила агресію проти України і бреше на весь світ, що вона не бере участі у цій війні. Бог не може бути зі злом – він може бути тільки з добром", – сказав патріарх Філарет.


Патриарх Филарет уверен, что Украина победит в войне с Россией.

Об этом сегодня во Львове во время посещения Академии сухопутных войск им. Петра Сагайдачного заявил глава Украинской православной церкви Киевского патриархата, патриарх Киевский и всей Руси-Украины Филарет.

По словам патриарха, на стороне Украины - весь цивилизованный мир.

"Есть много доказательств, что Путин не хочет останавливаться на Украине, а хочет пойти дальше в Европу. Поэтому с нами вся европейская цивилизация. Она не хочет допустить третьей мировой войны", - отметил патриарх.

Глава УПЦ КП заявил, что уверен в том, что Украина победит.

"Мы достигнем победы, потому что с нами правда. И эта правда заключается в том, что не мы совершили агрессию против России, а Россия совершила агрессию против Украины и врет на весь мир, что она не участвует в этой войне. Бог не может быть со злом - он может быть только с добром", - сказал патриарх Филарет.