Высокий замок, АМК, штрафЛьвівське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало дві фірми, які намагалися нагріти руки на ремонті доріжок у парку "Високий замок". Про це повідомляється на офіційному сайті АМКУ. 

Адміністративна колегія Львівського ТВ АМКУ оштрафувала ПП "Будформат" на 68 тис. грн. та ТОВ "БК Комплекс-Про" на 68 тис. грн. за порушення законодавства про захист економічної конкуренції, у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю "Послуги з благоустрою території (утримання об’єкта природно-заповідного фонду (поточний ремонт садово-паркової доріжки у парку "Високий замок" від вулиці Ужгородської до будинку садівника), які проводив Департамент містобудування Львівської міської ради.


Львовское областное территориальное отделение Антимонопольного комитета Украины оштрафовало две фирмы, которые пытались нагреть руки на ремонте дорожек в парке "Высокий замок". Об этом сообщается на официальном сайте АМКУ. 

Административная коллегия Львовского ТВ АМКУ оштрафовал ООО "Будформат" на 68 тыс. Грн. и ООО "БК Комплекс-Про" на 68 тыс. грн. за нарушение законодательства о защите экономической конкуренции в виде антиконкурентных согласованных действий, касающихся искажения результатов торгов на закупку "Услуги по благоустройству территории (содержание объекта природно-заповедного фонда (текущий ремонт садово-парковой дорожки в парке" Высокий замок "от улицы ужгородской в ​​дом садовника), которые проводил Департамент градостроения Львовского городского совета.