суд, продавец, Кинг Кросс ЛеополисПродавчиня, що працювала в ТРЦ "Кінг Кросс Леополіс" у Пустомитівському районі, обікрала магазин майже на 30 тисяч гривень. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Як стало відомо з матеріалів ухвали, жителька Миколаївського району працювала продавцем продовольчих товарів у магазині №95 в ТРЦ "Кінг Кросс Леополіс" у Пустомитівському районі. У вересні 2017 року під приводом передачі грошей до інкасації ПАТ КБ "Приватбанк" здійснила виведення готівкових коштів в сумі 15698,90 грн. з каси, які привласнила собі. В подальшому, аналогічним способом вона ще кілька разів знімала готівку. В цілому обвинувачена заподіяла збитки магазину на загальну суму 29258,25 грн.

В судовому засіданні вона визнала свою вину, 1004,64 грн. вже відшкодувала. Станом на даний час вона офіційно не працевлаштована, однак вживає заходи щодо відшкодування заподіяних збитків. Надалі працювати у вказаній сфері не бажає. У вчиненому щиро розкаюється та просить її суворо не карати.

1 червня 2018 року Пустомитівський районний суд Львівської області засудив жінку за ч.1 ст.191 КК України до трьох років обмеження волі з позбавленням права обіймати посади і займатися діяльністю пов"язаних з матеріальною відповідальністю та збереженням матеріальних цінностей на строк два роки. Проте звільнив від відбування покарання з випробуванням на два роки. Жінка також має відшкодувати магазину 28252,61 грн.


Продавщица, которая работала в ТРЦ "Кинг Кросс Леополис" в Пустомытовском районе, обокрала магазин почти на 30 000 гривен. Об этом стало известно из Единого государственного реестра судебных решений. 

Как стало известно из материалов постановления, жительница Николаевского района работала продавцом продовольственных товаров в магазине №95 в ТРЦ "Кинг Кросс Леополис" в Пустомытовском районе. В сентябре 2017 под предлогом передачи денег в инкассации ПАО КБ "Приватбанк" осуществила вывод наличных средств в сумме 15698,90 грн. из кассы, которые присвоила себе. В дальнейшем, аналогичным способом она еще несколько раз снимала наличные. В целом обвиняемая причинила убытки магазина на общую сумму 29258,25 грн.

В судебном заседании она признала свою вину, 1004,64 грн. уже возместила. По состоянию на настоящее время она официально не трудоустроен, однако принимает меры по возмещению причиненного ущерба. В дальнейшем работать в указанной сфере не желает. В содеянном искренне раскаивается и просит ее строго не наказывать.

1 июня 2018 Пустомытовский районный суд Львовской области приговорил женщину по ч.1 ст.191 УК Украины к трем годам ограничения свободы с лишением права занимать должности и заниматься деятельностью пов "связанных с материальной ответственностью и сохранностью материальных ценностей на срок два года. Однако освободил от отбывания наказания с испытанием на два года. Женщина также возместить магазина 28252,61 грн.