сутенерша, проституция, судСутенерку із Вінниччини судитимуть у Львові. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальним керівництвом Львівської місцевої прокуратури №2 до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 30-річної уродженки Вінниччини, яка підозрювалась у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.302 (створення та утримання місць розпусти і звідництво) та ч.2 ст.303 КК України (сутенерство).

Досудовим розслідуванням встановлено, що вказана особа у липні 2018 року підшукала шістьох осіб жіночої статі для зайняття проституцією. З цією метою винайняла два приміщення у Львові, які облаштувала для надання платних сексуальних послуг. Дівчат жінка забезпечувала усім необхідним, зокрема, засобами контрацепції. За годину роботи повії отримували 1 тис гривень, з яких половину віддавали сутенерці.

Крім цього, з метою залучення до протиправної діяльності та пошуку клієнтів, зловмисниця створила рекламу у мережі Інтернет. За вказаним номером телефону здійснювався і попередній запис.

На даний час кримінальне провадження перебуває на розгляді у Залізничному районному суді м. Львова, фігурантці загрожує до семи років позбавлення волі.


Сутенершу из Винников будут судить во Львове. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Под процессуальным руководством Львовской местной прокуратуры №2 в суд направлено обвинительное заключение в отношении 30-летней уроженки Винников, которая подозревалась в совершении уголовных преступлений, предусмотренных ч.2 ст.302 (создание и содержание мест разврата и сводничество) и ч.2 ст.303 УК Украины (сутенерство).

Досудебным расследованием установлено, что обвиняемая в июле 2018 подыскала шесть человек женского пола для занятия проституцией. С этой целью сняла два помещения во Львове, которые обустроила для предоставления платных сексуальных услуг. Девушек женщина обеспечивала всем необходимым, в частности, средствами контрацепции. За час работы проститутки получали 1 тыс гривен, из которых половину отдавали сутенерци.

Кроме этого, с целью привлечения к противоправной деятельности и поиска клиентов, злоумышленница создала рекламу в сети Интернет. По указанному номеру телефона осуществлялась и предварительная запись.

В настоящее время уголовное производство находится на рассмотрении в Железнодорожном районном суде г. Львова, фигурантке грозит до семи лет лишения свободы.