патрульный, грабитель, телефонЛьвівський патрульний у свій вихідний впіймав грабіжника, який вирвав у потерпілого мобільний телефон. Про це повідомляє Патрульная поліція Львівської області.

Вчора, близько 20 години вечора, патрульний поліцейський 2 батальйону Nazar Klimovych маючи вихідний, вийшов у магазин з дому на вулиці Симоненка і побачив, як один чоловік біжить за другим і кричить. Інспектор, миттєво зорієнтувавшись, почав наздоганяти втікача. Коли невідомий зрозумів, що його можуть зловити, дістав мобільний телефон з кишені і викинув зі словами: "Ось, будь ласка, забирайте, я не хочу проблем".

Він продовжив бігти, а патрульний зрозумів, що цей телефон крадений, тому продовживши переслідування затримав ймовірного зловмисника. Через деякий час підбіг потерпілий і очевидці. Виявилося, що 42-річний затриманий відкрито заволодів телефоном 26-річного чоловіка, вирвавши його з кишені на вулиці Володимира Великого. Сума збитків - 3000 гривень. Патрульний викликав колег на зміні, а ті в свою чергу слідчих Франківського відділу поліції. Попередня кваліфікація події за ч.1 ст.186 ККУ (грабіж).


Львовский патрульный в свой выходной поймал грабителя, который вырвал у пострадавшего мобильный телефон. Об этом сообщает Патрульная полиция Львовской области.

Вчера, около 20 часов вечера, патрульный полицейский 2 батальона Nazar Klimovych имея выходной, вышел в магазин из дома на улице Симоненко увидел, как один человек бежит за вторым и кричит. Инспектор, мгновенно сориентировавшись, начал догонять беглеца. Когда неизвестный понял, что его могут поймать, достал мобильный телефон из кармана и выбросил со словами: "Вот, пожалуйста, забирайте, я не хочу проблем".

Он продолжил бежать, а патрульный понял, что этот телефон краденый, потому, продолжив преследование, задержал предполагаемого злоумышленника. Через некоторое время подбежал потерпевший и очевидцы. Оказалось, что 42-летний задержанный открыто завладел телефоном 26-летнего мужчину, вырвав его из кармана на улице Владимира Великого. Сумма убытков - 3000 гривен. Патрульный вызвал коллег на смене, а те в свою очередь следователей Франковского отдела полиции. Предварительная квалификация события по ч.1 ст.186 УК (грабеж).